Wanted! Mega Scrabble-bord

Door  |  1 reactie

Scrabble maakte de afgelopen twee jaar een ware comeback en het aantal fans is enorm toegenomen. Fans die heel blij zullen worden van dit mega Scrabble-bord. Die wil je toch in je kamer?

Wist je dat Scrabble in de eerste vorm al in 1938 werd bedacht, en de vorm met het bekende bord al sinds 1949 op de markt is? En dat het tot op de dag van vandaag – mede door de immens populaire app Wordfeud – een van de meest populaire spellen ter wereld is, samen met Rummikub en Mens Erger je Niet. Er verschijnen daardoor steeds meer varianten en Scrabble-gebonden producten. En we vonden nu wel een heel unieke!

Levensgroot Scrabble spelen

Mega Scrabble-bordHoe cool zou het zijn om met al je vrienden en familie niet om de tafel, maar staand in de kamer te spelen? Met dit mega Scrabble-bord aan je muur kan dat. Even ruimte maken, dat wel. Het bord is namelijk ruim twee meter breed en anderhalve meter hoog! Het bord is van hout gemaakt, maar wel dusdanig dat de letters, die voorzien zijn van magneten, gewoon blijven plakken. Naast het bord, dat een uitvergrote kopie is van het originele bord, vind je een krijtbord waarop je je score kunt bijhouden.

Wat kost dit mega Scrabble-bord?

Au! Omgerekend zo’n € 1.200,-. En dan moet je hem ook nog ergens in Amerika laten bezorgen en ophalen. Dan maar combineren met een ticket New York. En eerst even sparen. Want cool is hij wel!

Bestel dit mega-Scrabble-bord op Restorationhardware.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Danielle

    21 november 2014 at 00:56

    Awesome!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *