Eet je buikje rond in New York

Door  |  0 reacties

Toegegeven: deze tip zal slechts voor een deel van onze bezoekers nuttig zijn. Want hoeveel mensen hebben er nu een tripje naar New York op de planning staan? Toch moeten we deze originele plattegronden van New York even onder de aandacht brengen. Ze zijn te leuk!

Culinair genieten & vakantie gaan fantastisch samen. Als je naar Zuid-Afrika gaat, zul je op zijn minst een wijnproeverij moeten bijwonen. En in Italië geniet je van alle verse pasta’s. In New York geniet je ook van eten, weliswaar iets minder culinair. Hier draait alles om hamburgers en donuts. En ongezond genieten is soms ook fijn!

Hamburger & donut plattegrond

donut-mapOm het optimale uit jouw (ongezonde) tripje New York te halen kun je de stad ontdekken met deze twee geweldige plattegronden: New York Burger Map en New York Doughnut Map. Met deze plattegronden met tal van adresjes houd je een ware Hamburger- of Donut-marathon door de wijken Brooklyn en Manhattan.

Handig: beide plattegronden zijn voorzien van een vetvrij omslaghoesje, met je handen eten mag dus gewoon en knoeien ook! En ze zijn voor $ 8,- van jou. Dat is slechts een hamburger of twee donuts minder tijdens jouw reis.

Een stukje geschiedenis

Maar voor die $ 8,- krijg je nog meer. Naast talloze adressen (alleen al 35 donut-hotspots!) vind je in de gidsen heel veel geschiedenis over dit lekkere voedsel. Zo kwamen we er achter dat de donut niets meer is dan een afgeleide van onze eigen oer-Hollandse oliebol, waarvan het recept door Nederlandse immigranten in de 17e eeuw werd meegenomen naar New York.

Bekijk hier alle uitgaven van All You Can Eat press >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *