Momiji poppetjes: instant happiness

Door  |  0 reacties

Ze zijn kleurrijk, onwijs grappig & geweldig vormgegeven: Momiji poppetjes. En hoewel poppen klinken als iets uit je kindertijd, kun je deze zonder schaamte op je bureau zetten.

Op mijn bureau prijken de eerste exemplaren. Want toen ik over Momiji las en naar hun website ging, kon ik me niet beheersen. Zoveel kleine poppetjes om uit te kiezen… En laat dat nu net niet mijn sterkste kant zijn. Dus ik kocht er vijf: drie voor mezelf en twee als cadeautje.

Wat zijn Momiji poppetjes?

momiji-poppetjes-2Momiji zijn handbeschilderde poppetjes. Klinkt niet als iets bijzonders toch? Tot je ze omdraait, ze openmaakt en onderin een klein briefje vindt met een kaartje waar je een eigen berichtje op kan zetten. Een soort fortune cookie, behalve dan dat jij bepaalt welke boodschap er in zit. En dat het er ook nog eens veel leuker uitziet! Instant happiness.

De Momiji-makers begonnen in 2005 met een collectie van 12 dolls en anno 2014 lanceren zij aan de lopende band nieuwe Momiji’s die ze samen met internationale ontwerpers bedenken. En dat maakt dat deze poppetjes zo verslavend zijn. Voor iedere persoon (en zeker voor jezelf!), voor iedere situatie: er is altijd wel een Momiji van toepassing.

Een Momiji poppetje is ongeveer 7,5 cm hoog en kost gemiddeld € 13,95.

Zelf creatief met Momiji

Ook leuk: koop Papillon of Lolita, beter bekend als paint your own doll. Je krijgt een kale Momiji geleverd en kunt deze zelf schilderen.

Meer weten of zelf Momiji poppetjes bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *