Sterren kijken met handige kreukelkaart

Door  |  2 reacties

Een leuk cadeau voor dromers & sterrenkijkers: de sterrenhemel-kreukelkaart Crumpled Sky.

Wow, dat is nog eens een leuke kreukelkaart! Tot voort kort kenden we alleen de (verdomd handige) kreukelkaarten voor stedentrippers. Praktisch. Deze net ontdekte kreukelkaart, overigens van dezelfde maker, is meer dan praktisch. Hij neemt je mee in de wereld van de sterren.

The Crumpled Sky: wat is dit voor kreukelkaart

Crumpled Sky kreukelkaartDe bedenker van de kaart noemt het a soft map for night sky dreamers. Immers, is de sterrenhemel boven onze hoofden niet een onuitputtelijke bron voor dromen?

Op deze kaart worden dan ook alle sterren getoond die je niet (altijd) met het blote oog kunt zien. Leuk voor sterrenkijkers om eindelijk eens te weten hoe dat ene figuur heet. Maak een avondwandeling en stop (of kreukel) de kaart in je broekzak. Ook leuk en leerzaam voor kinderen. Hang hem aan het plafond en ze kunnen voor het slapen gaan lekker wegdromen bij alle sterren.

Kopen?

The Crumpled Sky is in twee varianten verkrijgbaar, de lente/zomer en de herfst/winter variant. Ze kosten € 21,99 en € 20,99 en zijn maar liefst 90 x 90 cm.

Bekijk of bestel beide kaarten op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Bianca

    2 februari 2015 at 10:40

    Wat leuk. Helemaal iets voor mijn dochters die helemaal geobsedeerd zijn door de sterren en de maan :-p

  2. Prisca

    2 februari 2015 at 14:17

    Ah wat leuk! Een stuk makkelijker dan het sterrenkijk boekje wat ik heb. Nu nog een paar heldere stralende nachten vol met sterren. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *