TOMS: na toffe schoenen nu ook toffe TOMS tassen

Door  |  2 reacties

TOMS: ze bepaalden afgelopen zomer het straatbeeld. En terecht: deze frisse zomerschoentjes lopen superlekker en door de vele varianten kon je altijd wel een exemplaar vinden dat bij je outfit paste. En dat geldt ook voor hun nieuwe tassenlijn. Hoe cool zijn deze tassen?

Ik heb van de zomer genoten van mijn TOMS schoenen, waarvan ik er stiekem teveel had gekocht. Maar ja, de prijs van € 49,95 voor hun classics maakte het ook wel erg aantrekkelijk meerdere paren aan te schaffen. En minimaal één paar wedges (die ze ook al zo tof ontwerpen) mag toch ook niet in je zomergarderobe ontbreken.

Komende zomer zit ik nog gebakken met zomerschoenen dus. Maar tassen? Die zijn wel aan vervanging toe. Hoe blij werd ik dan ook toen ik op de nieuwe tassencollectie van TOMS stuitte. Kijk je mee naar mijn favoriete TOMS tassen?

Toffe TOMS tassen

Alles over deze TOMS tassen

1. Met deze tote van getextureerd canvas met een speelse ikatprint wil ik deze zomer wel op het strand gezien worden.

2. Voor een zomers stedentrip is dit een van mijn favoriete TOMS tassen: een rugzak van gewaxt canvas. Ook verkrijgbaar in zwart, geel en rood.

3. Naar een feestje neem ik graag alleen mijn mobiel, sleutels en noodzakelijke pasjes mee. En aangezien roze één van mijn favoriete kleuren is, voeg ik dit kleine leren tasje graag toe aan mijn zomergarderobe.

4. Als ik een dagje ga shoppen, slinger ik graag een soepelvallende shopper over mijn schouder. Deze bijvoorbeeld.

5. Iets opvallender qua model, maar niet zo makkelijk om over je schouder te slingeren: de Seaside. En reken maar dat er genoeg in past.

6. Totes met teksten: I love it!

7. Geschikt voor elke gelegenheid: een leren buckettas, met een geperforeerd motief. Lekker zomers!

8. Deze gaat op mijn wishlist voor mijn verjaardag (hint: dat is op 24 mei!): een supertoffe leren laptoptas.

9. Dit chique tasje van geweven raffia kun je als handtas én als schoudertas gebruiken. Twee vliegen in één klap!

Grote kans dat jij nu, net als ik, fan bent van de TOMS tassen. Voor welke ga jij?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Rens

    6 april 2015 at 15:42

    Ik wist niet dat Toms ook tassen verkocht. De rugtas vind ik erg leuk.

  2. Marijke I easydailyfood

    6 april 2015 at 21:25

    Ontzettend leuke tassen. Schoentjes zijn ook erg cool zal ik deze zomer een paar van kopen, heb namelijk nog geen paar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *