Toasted Marshmallow Day: de lekkerste marshmallow recepten

Door  |  0 reacties

Die Amerikanen roepen wat rare dagen in de wereld. Neem nu Toasted Marshmallow Day. Hoe kom je er op? Ach, maakt ook niets uit! Lekker is het namelijk wel. Zeker met één van deze marshmallow recepten.

Ik herinner me het nog goed: na een schoolreisje marshmallows roosteren boven het kampvuur. Of in de zomer, als we in de tuin gingen barbecueën. Hierdoor voel ik me altijd net even jonger als ik marshmallows eet, puur door de herinnering. En als je 34 (auch!) bent, is het fijn om je zo nu en dan wat jonger te voelen. Snel dus aan de slag met deze marshmallow recepten.

Marshmallow recepten

Alles over deze marshmallow recepten

1. IJs van geroosterde marshmallows? Geen probleem! Die maak je gewoon zelf als de plaatselijke ijscoboer het niet verkoopt. Wat mij betreft wint hij nog van het door mij zo geliefde mojito-ijs. En zelfs van mijn favo dropijs.

2. Waar marshmallows doorgaans van buiten enigszins knapperig zijn en van binnen lekker zacht, is deze marshmallow traktatie één en al knapperigheid.

3. Marshmallows worden vaak gekoppeld aan de zomer. Maar als je ze gebruikt voor chocoladefondue kan dat het hele jaar door. Superleuk voor kinderen!

4. Heaven! Met dit dessert houd je elke zoetekauw te vriend: marshmallow pavlova. Ook gaaf voor op een bruiloft. Gewoon in plaats van de bruidstaart.

5. Brownie is altijd een goed idee! En de marshmallows in deze brownies met amandelen maken het geheel lekker kleverig en zoet. Net niet te!

6. Onlangs schreef Sabine al een uitgebreid artikel over S’mores. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het tot dan toe nog nooit had gegeten. Tot ik het als nagerecht in een restaurant op de kaart zag staan. Goddelijk! En deze s’mores marshmallows moet ik dus ook zeker proberen.

7. Noem witte chocolade en marshmallow in één adem en ik ben verkocht. Ik ga dus voor deze marshmallow repen, die ook nog cranberry’s en noten bevatten.

8. Marshmallow slagroom: lekker bij zomers fruit. Maar kan ook prima in de winter wat mij betreft.

9. Houd je niet van bovenste amandal-variant, dan zijn de brownies met marshmallows en koek misschien wel wat voor jou.

Voor welk van deze marshmallow recepten ga jij? (als je kunt kiezen!)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *