Het leukste kleurboek van 2015: Harry Potter!

Door  |  0 reacties

We hebben afgelopen jaar flink wat kleurboeken mogen ontvangen, allemaal zo leuk. Maar zo vlak voor het einde van het jaar viel er één op de deurmat die alles overtrof; het Harry Potter kleurboek voor volwassenen.

Harry Potter kleurboekEen stukje jeugdsentiment zal bijdragen aan mijn enthousiasme; ik was een jaar of 15 toen de Harry Potter uitkwamen. In die tijd werkte ik in een boekhandel, had ik ze al de dag daarvoor in handen. Maar embargo. Extra vroeg ging ik dan op de dag van verkoop naar de winkel. Om de eerste hoofdstukken te lezen alvorens de klanten kwamen voor het nieuwe deel. Bij het zien van dit kleurboek ging ik dan ook even terug naar deze jeugdherinneringen.

Wat je kunt verwachten van het Harry Potter kleurboek?

Ja, dit is wel even andere koek dan de kleurplaten met abstracte vormen, bloemen of dieren. Je duikt letterlijk in de wereld van Harry Potter. Het kleurboek is gevuld met o.a. de wapens van de afdelingen van Zweinstein en de extravagante waren uit de Tovertweelings Topfopshop. Ook bevat het Harry Potter kleurboek illustraties van scènes uit de films.

Aan jou de taak om deze wondere wereld van Harry Potter te vullen met kleur, veel kleur!

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *