Happy New Year! 9x de lekkerste hapjes voor oudejaarsavond

Door  |  0 reacties

De laatste dag van het jaar is perfect om je uit te leven op lekkere hapjes voor oudejaarsavond. Het is ten slotte een lange avond (en nacht) en daar krijg je nu eenmaal lekkere trek van. Wij zochten de negen lekkerste hapjes voor oudejaarsavond voor je uit. 

Natuurlijk kun je de hele avond de chipschaal bijvullen maar het is ook wel eens leuk om je gasten te verrassen met lekkere home made hapjes toch? En dat dat helemaal niet zoveel werk hoeft te zijn of ingewikkelde toestanden oplevert laten deze negen hapjes voor oudejaarsavond wel zien. Kijk je mee?

Hapjes voor oudejaarsavond

Alles over deze hapjes voor oudejaarsavond

1. Alleen voor de naam zou je ze al willen maken, deze Sweet and Savory Cheesy Bacon Wrapped Puff Pastry Twists. En naast dat ze er goddelijk uitzien, smaken ze ook nog eens zo!

2. Hollanders staan bekend als kaaskoppen. Zo’n plateau vol met allerlei soorten kaas is dan ook vast en zeker een succes. Even glazen potjes verzamelen en je kunt aan de slag.

3. Zo’n grote ovenschaal of pan vol met pizza nachos is in no time leeg. In dit recept word je stap voor stap uitgelegd hoe je zo’n mooie pan op tafel gezet krijgt.

4. Zoetekauwen opgelet! Wat dacht je van deze No-Drip Chocolate Dip temidden van een bord met stukjes fruit om mee te dippen?

5. Is jouw oudejaarsdag al helemaal volgepland en schiet het koken er bij in? Laat dan de Crockpot zijn werk doen, terwijl jij verder gaat met de dag, en maak deze frambozen-balsamico-gehaktballetjes. ’s Avonds leg je ze op een schaal, prikkertje erin je verrast je gasten met een heerlijk warm hapje

6. Deze chilli-lime shrimp cups zien er zeer indrukwekkend uit, maar zijn vrij eenvoudig te maken met behulp van filodeeg.

7. Meloen en prosciutto zijn het hele jaar door een briljante combinatie. Samen op een stokje vormen ze een heerlijk hapje voor oudejaarsavond.

8. Lekkere hapjes hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn. Dat blijkt wel weer als je het recept bekijkt van deze komkommer-boursin-hapjes.

9. Een hapje in de categorie gezond kan ook super lekker zijn. En die kleurige groenten in een potje met dip zien er ook nog eens geweldig uit.

Hmmm, door het zoeken naar al die lekkere hapjes voor oudejaarsavond heb ik inmiddels lekkere trek gekregen. Welk oudejaars-hapje is jouw favoriet? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *