Spaghetti Day: de lekkerste spaghetti recepten

Door  |  0 reacties

Spaghetti is een echte allemansvriend. Vandaag is het Spaghetti Day dus zochten wij de negen allerlekkerste spaghetti recepten bij elkaar. Kijk je mee?

Spaghetti is ideaal om in de voorraadkast te hebben zodat je in een handomdraai iets lekkers op tafel zet. Maak jij spaghetti altijd op dezelfde manier klaar? Dan is vandaag de perfecte dag om eens iets anders te proberen met een van deze spaghetti recepten. De andere acht probeer je dan de komende tijd. Lekker variëren!

spaghetti recepten

Alles over deze spaghetti recepten

1. De meest variant is toch wel spaghetti bolognese. Een tijdloze klassieker die de meeste mensen heerlijk vinden. Kinderen zijn er ook dol op. Handig, want je kunt er perfect groenten in ‘verstoppen’.

2. Spaghetti met garnalen en rucola volgens recept van Jamie Oliver. En Jamie kennende is deze om je vingers bij af te likken.

3. Nog een recept van Jamie Oliver. Dit keer voor weer zo’n populaire variant, spaghetti carbonara. Heerlijk romig en vol van smaak!

4. Mmmm, romige spaghetti met kruiden en champignons. Lekker bordje spaghetti voor een dagje zonder vlees.

5. Nog een fijne vegetarische spaghetti, spaghetti aglio e olio. Super-simpel maar daarom zeker niet minder smakelijk.

6. Spaghetti puttanesca met kappertjes, olijven, ansjovis en chili. Lekker pittig en verwarmend. Fijn in de winter!

7. Op een feestdag zoals Spaghetti Day mag een toepasselijke taart niet ontbreken. Deze spaghettitaart bijvoorbeeld. Taart als hoofdgerecht, hoe leuk!

8. Persoonlijk ben ik een echte pesto-fan, dus van deze spaghetti met knapperig spek en pesto krijg ik acuut hong.

9. En tot slot een ovenschotel met lekker veel groenten en spaghetti. Ovenschotels zijn ideaal om van te voren klaar te maken zodat je ’s avonds lekker snel klaar bent. Ook op Spaghetti Day.

Ik denk dat hier vandaag nummer 2 op tafel komt. En bij jou? Welke van deze spaghetti recepten maak jij?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *