Mad about Mats! De leukste deurmatten

Door  |  0 reacties

Deurmatten saai? No way! Met de deurmatten van Mad about Mats zijn jouw gasten al vrolijk als ze voor de deur staan. We namen een kijkje in de vrolijk collectie en selecteerden onze favoriete matten.

Over Mad about Mats

Hoe hebben we dit toffe merk eerder over het hoofd gezien? Mad about Mats heeft de vrolijkste en de leukste deurmatten die we ooit gespot hebben. Van de voordeur tot de master bedroom: Mad about Mats heeft voor elke plek in jouw interieur een gepaste deurmat.

De collectie van Mad about Mats is ingedeeld in acht collecties met elk hun eigen stijl; Natural Chic, Graphic Pop-Up, Sea Salt, Castle Heritage, Back To Black, Carpe Diem, Ethnic Jungle en Little Love. Binnen de collecties vind je twee soorten matten; de scraper en de touch. De scraper is een schoonloopmat en de touch een droogloopmat. En dankzij de anti-slip onderkant, blijven ze altijd mooi liggen.

Leukste deurmatten van Mad about Mats

Dit zijn volgens ons de leukste deurmatten van Mad about Mats

1. There’s no place like home! Een vrolijke deurmat uit de Carpe Diem-serie van Mad about Mats. Nu nog even de man des huizes overhalen…

2. De Salt & Sea collectie is een collectie vol deurmatten geïnspireerd of zon en zand. Welkom vakantiegevoel! Wat dacht je van deze visjesdeurmat?

3. The Graphic Collection is een kleurrijke serie deurmatten met grafische elementen. Deze deurmat knalt er lekker uit!

4. Als je van deze oceaanblauwe deurmat geen vakantiegevoel krijgt, weet ik het ook niet meer….

5. Hallo gasten!

6. We zijn net te laat voor Valentijnsdag, maar ook op elke willekeurige andere dag kun je deze liefdevolle deurmat prima cadeau geven aan je geliefde.

7. Nog zo’n in het oog springende deurmat uit de grafische collectie. Maak kennis met Pippa! Ja, alle deurmatten van Mad about Mats hebben een naam.

8. Een van mijn favoriete quotes is vereeuwigd op een deurmat van Mad about Mats. En dan ook nog grijs/roze, één van mijn favo kleurcombinaties.

9. Is marineblauw jouw kleur? Ga dan voor deze deurmat uit de Salt & Sea serie.

Was jij al bekend met Mad about Mats? We horen graag wat jij van de deurmatten vindt.

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *