Like-stempel: offline Facebooken

Door  |  0 reacties

Anno 2011 is ‘liken’ volledig geïntegreerd in het wereldwijde web. Maar hoe doe je dat als je offline iets leuk vindt? Koop een like-stempel.

Zorg gewoon dat je een like-stempel op zak hebt van Likestickers.nl. Ouderwets & 2.0! Is het meeslepen van een stempel + stempelkussen je net iets te veel, bestel dan de handige Like-stickers of -buttons.

Bestel de like-stempel op Likestickers.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *