Tegeltjesmail: online tegels met spreuken

Door  |  1 reactie

Vroeger hingen ze bij je oma in de wc, nu verstuur je je homemade tegeltjes met je smartphone.

Met de oh zo simpele en gratis iPhone-applicatie Tegeltjesmail maak je in een handomdraai je eigen tegeltjes. Met je favoriete spreuken of een lieve tekst naar een vriend(in) die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Mail de tegeltjes door of sla ze op en gebruik ze bijvoorbeeld op je website.

Download hier de iPhone-applicatie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. EC

    6 juli 2011 at 21:21

    Kan ik dit ook voor op de pc krijgen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *