Stomme vragen zijn leuk!

Door  |  0 reacties

stomme vragen

Een app die populair is geworden met stomme vragen? Ja! Polar is een doodsimpele en op het eerste gezicht een beetje een overbodige app. Toch is het verslavend!

Domme of stomme vragen bestaan niet, een cliché dat te pas en te onpas wordt gebruikt. En waar de makers van Polar in hun achterhoofd vast rekening mee hebben gehouden. Zij maakten simpele, overbodige en zelfs stomme vragen tot een leuk spelletje.

Polar: stomme vragen en wat nog meer?

In één zin: Polar legt je vragen voor waar je uit A of B kan kiezen aan de hand van toepasselijk plaatjes. Wat voor vragen? Dat bepalen de gebruikers. Als je een account aanmaakt (3 sec werk) dan kun je namelijk eigen vragen uploaden. Met eigen beeld of gezocht beeld. Aan de gebruikers van Polar om jou een antwoord te geven.

Wat voor onzinnige en stomme vragen kun je verwachten?

Heb je ooit wat gekocht via Etsy? Kunstmuseum of biljart? Zoet of zuur? Gin tonic of wodka soda? Als je 10.000 euro won, wat zou je er mee doen: sparen of meteen uitgeven? Bali of Raja Ampat? Vier seizoenen of altijd zomer? Dag op het strand of hiken in de bergen? Salmiak of kaneel? Kat of hond? Facebook of Twitter?

Saai? Nee!

Zie je deze vragen en denk je: “Maar dat is toch saai?”, probeer de app dan eens voor de gein. Hij is gratis dus het zal je niet schaden. Upload je eigen vragen en wedden dat je gaat kijken hoe snel je reactie krijgt en dat het leuk is om je eigen vraag tussen de populaire vragen te zien.

Verbeteringen?

De app is nu Engelstalig, waar wij als Nederlanders gelukkig goed mee uit de voeten kunnen. Een groot deel van de gebruikers, te zien aan de vragen (zoete drop of zoute drop, Ajax of Feyenoord), is echter wel Nederlanders. Helemaal top zou het zijn als er een Nederlandse variant komt. Leuke manier van marktonderzoek!

Download de app gratis in de App-store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *