Confetti vs plantjes

Door  |  0 reacties

confetti

Hoe leuk confetti ook is, je bent de pret achteraf direct vergeten als je al die kleine papiertjes op moet ruimen. Wat een werk!

Dat werk kun je achterwegen laten als je de confetti koopt die wij onlangs ontdekten op Etsy. Deze handgemaakte dwarellende papiertjes (van gerecycled papier, en dus duurzaam) bevatten namelijk kleine zaadjes. Strooi je dit buiten in de tuin uit, of op een grasveld, dan hoef je het dus niet op te ruimen. Lekker laten liggen en er groeien vanzelf planten en bloemen. Dat is nog eens echt leuke confetti!

Verkrijgbaar in bijna 20 varianten, in diverse vormpjes. Bijvoorbeeld hartjes voor bij een bruiloft, of schattige sterretjes. En de Etsy-shop waar we deze confetti vonden, vind je trouwens nog meer ‘plantable paper’-producten.

Ga naar Etsy.com/shop/recycledideas >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *