MMMilkshakes maken

Door  |  1 reactie

Milkshakes maken met Zoku

Na het succes van ijsjes maken met de Zoku Quick Pop zijn we nu verslaafd aan milkshakes maken met de Zoku Slush & Shake Maker.

Met Zoku maak je nu niet alleen heel snel de lekkerste ijsjes, je kunt ook eenvoudig slush of milkshakes maken. Het enige wat je nodig hebt is de Zoku Slush & Shake Maker en de benodigde ingrediënten.

Slushes & milkshakes maken doe je zo!

De Slush & Shake Maker bestaat uit twee delen, waaronder een vriezerkern. Deze moet je 8 tot 18 uur in de vriezer bewaren voordat deze klaar is voor gebruik. Je moet dus wel van tevoren bedenken dat je morgen/vanavond shakes wilt maken. Of je laat hem er gewoon altijd in staan.

Heb je zin in shakes dan haal je de vrieskern uit de vriezer en plaatst deze in de bijgeleverde beker. Giet hier jouw ingrediënten in – vruchtensappen, frisdranken, fruit (in kleine stukjes) evt. gepureerd, koffie voor ijskoffie of bijvoorbeeld chocolademelk – en deze zullen meteen bevriezen door de koude wanden.

Na een paar minuten kun je de vloeistof, die dan geen vloeistof meer is, met de speciale lepel uit de beker schrapen. Even roeren en klaar is jouw slush en/of milkshake.

Waarom de slush & milkshake maker?

Waarom deze als je ook een blender kunt aanschaffen, die misschien nog wel sneller is? Buiten dat deze bekers er super-gaaf uitzien (we willen ze allemaal wel in onze keuken): heb je wel eens gezien hoeveel ruimte een blender in je keuken inneemt?

Maar het grootste voordeel dat deze shakemaker zonder elektriciteit werkt en 100% safe is voor kinderen. Die willen vast wel een mooie milkshake maken voor mama!

Bestel de Zoku Shakemaker nu >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Linda

    29 juli 2013 at 13:13

    Wat leuk! Na het lezen heb ik meteen twee bekers besteld + de ZOKU ijsmaker voor mijn dol-op-ijsjes-kids.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *