Zeg, wat kijk jij?

Door  |  0 reacties

Ben jij fan van Amerikaanse series? Dan moet je deze weken flink wat vrije tijd inplannen, want veel Amerikaanse series starten momenteel met hun nieuwste afleveringen. Alles bijhouden doe je eenvoudig via Trakt.tv.

Een paar weken geleden wachtten we vol ongeduld op de eerste aflevering van seizoen drie van Suits. Momenteel kijken we elke avond een aflevering van het laatste seizoen van Breaking Bad, zodat we helemaal opgefrist zijn voor maandag het alweer (snik) laatste seizoen start.

Alles bijhouden via Trakt.tv

Trakt.tv is een oer-Amerikaanse website die op serie- en filmfanaten inspeelt. Hier kun je bijhouden welke films en series je kijkt en welke afleveringen je al van je lijstje kunt halen. Ideaal als je echt veel series volgt.

1.001 mogelijkheden

Zoals het een Amerikaanse website betaamt, heb je hier – net als bij de boekenvariant Goodreads – 1.001 mogelijkheden zodra je een account hebt.

Van het bijhouden van een kalender tot aangeven wat jouw favoriete series dan wel films zijn. Van afvinken wat je al hebt gezien tot een aflevering een rating geven. Maak een watchlist voor de afleveringen en films die je nog wilt zien. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om je vrienden te volgen.

Veel kijkplezier!

En wie weet tot op Trakt.tv. Als we niet te druk zijn met tv kijken omdat we door deze website zoveel leuke nieuwe series hebben ontdekt.

Ga naar Trakt.tv >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *