Opgeruimde keuken

Door  |  0 reacties

Als iets vervelend is, is het koken in een rommelige keuken. Niets fijner dan overzicht op het aanrecht, een lege vaatwasser en alles bij de hand als je begint aan een ingewikkeld recept.

Ik was al fan van Rosti Mepal sinds ik de knoflooksnijder testte, en sindsdien neem regelmatig een kijkje in de webshop. En inmiddels is mijn keuken flink uitgebreid, met o.a. deze handige Organizer.

De Rosti Mepal organizer bestaat uit een wit hoog en een laag compartiment in kleur naar keuze. Je spatels, pollepels en garde kunnen makkelijk in het hoge compartiment en je kleine keukenhulpjes kunnen in het lage compartiment. Bovenal heb je alles direct bij de hand als je het nodig hebt en hoef je niet nog eens in je bestekla te grijpen om op zoek te gaan.

Als het goed is, was je na gebruik al je keukenhulpjes af en je organizer zal niet enorm snel vies worden (hooguit stoffig of vettig), maar mocht het wel zo zijn: je kunt de organizer uit elkaar halen tot twee compartimenten, waardoor deze makkelijk schoon te maken is. En ideaal: hij mag in de vaatwasser.

Uiteraard wil het oog ook wat, maar zit dat niet goed met dit design? Je kunt kiezen uit wit, zwart, grijs, rood & lime. En je kunt hem kopen voor € 9,95.

Bestel de Organizer in de Rosti Mepal-shop >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *