Kiss it Better: toffe hartjes-pleisters

Door  |  0 reacties

Vroeger was pa of moe vaak in de buurt om een knuffel te geven, gevolgd door een kus en miraculeus verdween ook de pijn. Die goede oude tijd. Maar eerlijk is eerlijk: het is wel jammer dat we vroeger deze hartjes-pleisters niet hadden…

Boink – au. Of zoals Loesje schrijft:

Ik leer me bont en blauw met vallen en opstaan.

Die ligt inmiddels achter ons. En hoe heerlijk het ook was om van vader en of moeder die kus te krijgen, dat klopje op de schouder of die “Nou hophop, het is maar een schrammetje”, de pleister die je kreeg was beige. Of nee, een soort licht bruin roze exemplaar waar geen sjeu aan te ontdekken was.

Tegenwoordig zijn gelukkig ook de pleisters kleurrijk en hip. Neem bijvoorbeeld deze Kiss it Better hartjes-pleisters. Ze zitten in een handig blikje – dat op zichzelf al niet misstaat in je tas – in knalroze kleuren en met onderschrift Deluxe First Aid. En dan de pleisters zelf: kusjes, hartjes, x-jes in roze, rood en wit. Daarmee word je met vallen en opstaan bont en rozerood!

Bestel een blikje Kiss it Better hartjes-pleisters te bestellen >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *