Where to pop-up: de leukste pop-up stores op een rij

Door  |  0 reacties

Een paar jaar geleden had nog niemand van het fenomeen gehoord en nu zijn ze populairder dan ooit: pop-up stores. Ze schieten werkelijk als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe weet je nu bij welke pop-up stores er in jouw omgeving nieuw geopend zijn? Via Where to pop-up!

Wat zijn pop-up stores?

Anno 2014 wordt online shoppen nog steeds belangrijker en voor de traditionele verkoper kan dat wel eens rampzalig aflopen. Steeds meer winkels sluiten hun deuren en winkelstraten worden steeds vaker ‘gesierd’ door leegstaande panden. Maar niet voor lang, hier komen de pop-up stores om de hoek kijken. Deze panden worden namelijk gevuld door tijdelijke winkels. Als marketingstunt van grote merken of als proef van webwinkels die ook wel eens ervaring willen op doen in een stenen winkel.

Op de hoogte van de nieuwste pop-up stores

Het aantal pop-up winkels dat wekelijks letterlijk op popt is niet meer bij te houden, alleen al kijkend naar de vele persberichten die we binnen krijgen. Gelukkig is er voor jou, als winkelliefhebber of bourgondiër, een oplossing. Wies, freelance vormgever bij o.a. Libelle en 101 Woonideeën, startte eind vorig jaar de weblog Where to pop up. Op deze weblog verzamelt ze de leukste pop-up winkels en restaurants in Amsterdam en omgeving. Ideaal!

Ga snel naar Where to pop-up om de leukste adressen te spotten >> 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *