Rudolph’s Christmas: culinaire kerstshow

Door  |  0 reacties

Rudolph van Veen, bekend geworden als kok bij Carlo en Irene, is populair. Behalve zijn programma’s op 24Kitchen gaan zijn boeken als warme broodjes over de toonbank en heeft hij een eigen productlijn. Vanaf half november kun je Rudolph daarnaast ook nog eens live zien koken tijdens zijn theatertour met de naam Rudolph’s Christmas.

Het zal geen verrassing zijn dat ik – fervent kook- en bakliefhebber – zelf graag naar Rudolph’s Bakery kijk op 24Kitchen. Sowieso vind ik 24Kitchen een leuke zender. Om ideeën op de te doen en stiekem de kunst af te kijken. Nog leuker lijkt het mij om een keer live aanwezig te zijn tijdens de bak- en kookkunsten van Rudolph. Dit najaar kan dat. En het is meteen dé manier om in de kerststemming te komen.

Wat kun je verwachten van Rudolph’s Christmas theatertour?

Tijdens de culinaire kerstshow van Rudolph staat één vraag, en hij zal ook bij jou ieder jaar terugkeren, centraal: wat eten we met kerst? Dit alles wordt door de chefkok verpakt op een sfeervolle, swingende, romantische en culinaire manier.

Overigens staat niet alleen Rudolph deze avond op het podium. Elke voorstelling ontvangt Rudolph een collega-chefkok en een muzikale gast. Daarnaast mogen diverse bezoekers uit de zaal op het toneel komen assisteren of proeven. Anekdotes, recepten, kookdemo’s, praktische tips, filmpjes en muziek vliegen ondertussen over het podium. Het kan bijna niet anders dan dat je vol inspiratie weer naar huis gaat, klaar om het kerstmenu te maken.

Waar en wanneer?

De eerste kerstshow van Rudolph vindt plaats op 11 november (Sint Maarten dus) in Winterswijk en is een try out. Wil je graag naar de première van Rudoph’s Christmas theatertour? Die is op 12 november in Tilburg. De laatste kerstshow is gepland op 23 december in Aalsmeer en daartussen kun je in tal van theaters door het hele land terecht. In een aantal theater-restaurants kun je terecht voor een speciaal door Rudolph samengesteld theatermenu. Dubbelop genieten!

Bestel hier je kaarten voor Rudolph’s Christmas theatertour >>>

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *