Op en top kerst? 9x kerstrood op tafel

Door  |  0 reacties

Zeg je kerst dan zeg je rood, kerstrood dus. Rood is nu eenmaal dé kleur waarmee je instant warmte toevoegt. Aan je interieur, je outfit, de kerstboom óf de kersttafel. Maar leuks voor op tafel in kerstrood is niet zo 1,2, 3 gevonden. Wij zoeken vast mee. 

Wist je dat het (traditionele) rood tijdens kerst symbool staat voor het bloed dat Christus liet stromen gedurende zijn leven? Gezellig verhaal hè… Maar goed, hoe het ook zit, rood staat voor ons voor sfeer en warmte. Kijk je mee naar de negen items die wij vonden om je kersttafel te voorzien van een vleugje kerstrood?

Kerstrood op tafel

Alles over kerstrood op tafel

1. Een theepot in kerstrood maakt het theemoment extra gezellig. Deze retro-theepot heeft een inhoud van 600 ml.

2. Bij die leuke rode theepot horen mooie theeglazen. Deze theeglazen van Bodum in kerstrood passen perfect.

3. Einde middag als aperitief lekker kaas, worst, olijven, toastjes, druiven en noten snacken van deze prachtige kerstrode plank.

4. Of wat dacht je van het dessert presenteren op deze etagère die niet alleen kerstrood is, maar ook nog eens de vorm van een kerstboom heeft.

5. Dit bordje roept kerst. En behalve borden zijn er ook nog bekers, soepkommen en andere leuke items met dezelfde sterrenprint.

6. Op de kersttafel hoort een tafelkleed óf deze geweldige tafellopers in kerstrood. Deze met witte sterren passen perfect bij dat kerstbord trouwens…

7. De hele dag eten tijdens kerst maakt dorstig. Een waterkan is dus geen overbodige luxe. En natuurlijk ook die in kerstrood.

8. Een wit tafellaken geef je in een handomdraai een vleugje kerstrood met deze onderzetter voor je ovenschotel of heten pan.

9. Kaarsen mogen ook niet ontbreken tijdens de kerstdagen. We vonden deze hysterische, en prijzige, kerstrode kandelaar.

Is rood jouw kleur tijdens de kerstdagen? Dan ben jij vast enthousiast over onze vondsten, of niet?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *