Søstrene Grene: daar word je blij van

Door  |  0 reacties

Niet nieuw, wél noemenswaardig. Deze hippe Deense winkel is zeker een bezoekje waard! Het is een shopparadijsje voor mensen die van leuke hebbedingetjes, kookspullen en hobbyen houden.

Waar? In Groningen!

Søstrene Grene werd in 1973 in Aarhus, Denemarken, door de zussen Anna en Clara opgericht. Inmiddels zijn er ruim 50 winkels door heel Scandinavië en ook een filiaal in Groningen. De winkel biedt net als Flying Tiger allemaal hebbedingen, maar de winkelbeleving verschilt totaal. Je herkent Søstrene Grene aan een knusse stijl met heel veel verschillende producten. Echt heel veel. Het assortiment gaat van lolly’s tot bekers, van garen tot servetten, van thee tot kleine sleutelhangers en alles wat daartussen zit. Voor ieder wat wils dus!

Zijn er aanraders bij Søstrene Grene?

O ja…ze hebben net een nieuwe catalogus uit waar we wat inspiratie op kunnen doen voor het komende herfstseizoen. Onze top 3:

Søstrene Grene Groningen

1. Prijs van de tafels klein – € 21,42 groot € 40,24. Voor maten en kleuren kun je een kijkje nemen in de catalogus.

2. Canvastas € 4,32

3. Boekendozen. Prijs vanaf € 6,38

Ben je voorlopig niet in het noorden van het land te vinden? Neem dan in ieder geval een kijkje in de DIY-corner waar je ideeën op kunt doen en leuke recepten kunt vinden!

Ga naar Grenes.dk voor meer informatie >>

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *