Pot vol lekkers: koekjes in een handomdraai

Door  |  1 reactie

Soms mag je het jezelf best wel makkelijk maken. Omdat er gewoon niet altijd tijd is om naar de supermarkt te gaan en alle ingrediënten voor lekkere verse koekjes te halen. Dan surf je gewoon naar Pot Vol Lekkers en staan jouw koekjes in een handomdraai op tafel.

Ken je dat, dat je in het weekend bedenkt dat je zin hebt in appeltaart, of in brownies of in iets anders lekkers? Maar dat je eigenlijk geen tijd hebt om nog even naar de supermarkt te gaan en dat het dan toch maar weer een pak koekjes wordt die je nog in de la had liggen. Minder leuk en zeker minder lekker dan vers! En daar hebben we nu een oplossing voor gevonden.

Pot vol koekjes

koekjes in een handomdraaiHoe ideaal zou het zijn als je één pot in huis hebt, waar praktisch alle ingrediënten voor jouw lievelingskoekjes in zitten? Enorm ideaal. En te vinden op www.potvollekkers.nl. Deze website biedt koekmixen aan onder de naam ‘Pot vol koekjes’, waarbij je een glazen pot ontvangt met alle (droge) ingrediënten in laagjes.

Gooi alle ingrediënten in een beslagkom en mix het met de nog ontbrekende (natte) ingrediënten. Want een ei en boter heb je altijd wel in huis toch? Met het bijgeleverde recept dan het daarna niet meer mis gaan.

Keuzes maken

Naast de ‘Pot vol koekjes’ (met pinda’s, chocoladedrops en M&M’s) vind je op de website ook een ‘Pot vol brownies’, welke je beiden kan bestellen voor € 9,95. Niet-bakkers die wel genieten van chocolade kunnen ook nog eens kant en klaren Rocky Road Fudge in tal van smaken bestellen. Mjammie!

Met een pot vol lekkers heb je dus zeker koekjes in een handomdraai. Of gewoon een leuk cadeau voor een bakgrage vriendin.
Ga naar Potvollekkers.nl om te bestellen >>

 

 

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Marloes | Budgetproof.nl

    23 november 2014 at 07:32

    Ja dit is zo’n leuk idee, maar je kunt het ook heel makkelijk zelf maken en cadeau doen oid 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *