Huusje: de webshop voor zwart/wit liefhebbers

Door  |  1 reactie

Mocht je Instagram gebruiken dan zal het je niet ontgaan zijn dat zwart/wit dé trend is van het moment. En wij ontdekken elke keer weer de leukste zwart/wit webshops via de foto-app. Zo ook Huusje.nl.

Huusje.nl: a dream come true

Huusje.nl is het domein van Esther. De website, die pas sinds een paar maanden bestaat, is voor haar een dream come true. Naast haar liefde voor interieur, mooie spulletjes en fotografie ontdekte zij namelijk onlangs dat het ontwerpen van mooie producten haar passie is. En dus ontwerpt ze nu unieke, handgemaakte producten voor haar website.

Naast deze producten, die het label huusjedesign dragen, is ze altijd op zoek naar unieke items voor in je interieur en stationery om haar webshop mee te vullen. En alle producten (van posters tot kaarten, van muurstickers tot handbeschilderde borden) hebben één belangrijke overeenkomst: de basis is zwart, wit en/of grijs. Heel soms met een tikkeltje kleur erbij.

De leukste producten van Huusje

Onze favorieten uit de webshop van Huusje…? Ja, dat is nog een flinke opgave, om maar negen producten te mogen selecteren. Oefff! Maar het is gelukt, kijk je mee?

Huusje: zwart/wit webshop

1. Officieel voor in de kinderkamer, maar ik hang deze vilten sterren met liefde op in mijn werkkamer.

2. Krijg jij ook altijd de beste ideeën als je op bed ligt? Leg dit kladblok naast of onder je kussen. En ja, en beetje kleur zie je dus ook!

3. Ananassen, ze zijn té leuk! Dit kussenhoesje kan je dan ook moeilijk niet in je winkelmandje gooien.

4. Dit is niet zomaar een wenskaart. Leg de greet & seed kaart op aarde in de tuin of binnen in een bloempot. Bedek de kaart met +/- 1 cm aarde. Geef het iedere dag een beetje water & zon. Na ruim een week zie je de eerste zaadjes ontkiemen. Bij goede verzorging staat na verloop van tijd het kaartje vol met jonge plantjes! Verkrijgbaar in diverse varianten.

5. Ik heb geen kinderen, maar door deze schattige harembroekjes zou het haast gaan kriebelen.

6. Hang deze poster op in je gang en je maakt meteen een statement; niemand die meer zal zeuren over de troep in je huis.

7. Deze kom doet precies wat hij belooft: je wordt er instant happy van! Hij is overigens handbeschilderd en elk exemplaar is uniek.

8. Leuk voor in de kinderkamer, deze toffe blokken.

9. Eenvoud is al net zo hip als zwart/wit. Deze snoerlamp sluit aan bij beiden trends. Ook verkrijgbaar in wit overigens.

Kende jij Huusje.nl al?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. christel

    8 oktober 2015 at 17:55

    I ❤ Black and White

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *