Tafeltje bij de hand, ook op het strand

Door  |  1 reactie

Ideaal voor warme zomers in het park, op het strand of gewoon in je eigen tuin: deze bijzettafel van MENU. Prik hem in de grond daar waar jij hem wilt!

bijzettafel-strand2De bijzettafels Pintables: binnenkort ook zeker in mijn tuin aan te treffen. Want hoe handig is dit: je kunt dit tafeltje daar in de grond steken waar je hem wilt en zo heb je altijd een tafeltje bij de hand. Ga je weg, dan haal je hem er weer uit en pak je hem weer in. Of misschien niet eens als je weggaat, maar als je naar de schaduw wilt verhuizen. Of juist naar de zon.

Buiten handig is dit tafeltje ook nog een stylish verantwoord. Dit mooie middel is naast zwart en wit verkrijgbaar in de frisse kleuren geel, groen & roze. Voor een extra zomergevoel!

Pintables-bijzettafels zijn gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt met een hoogglans lak. Je hoeft dus niet bang te zijn voor kringen als je je cocktail er even op parkeert.

Meer informatie & bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Nikki -BolletjesKleed

    3 augustus 2015 at 11:06

    Wat een grappig ding! En erg handig inderdaad! Leuk:D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *