Must have gespot! Halbankje van Woodbrand

Door  |  0 reacties

De combinatie van shopaholic zijn & Instagram gebruiken is dodelijk. De hele tijd komen er mooie producten voorbij, die je wel moet hebben. Zoals dit halbankje van Woodbrand.

Enkele maanden geleden spotte ik bij een collega-Instagrammer dit halbankje. “Waar is deze van?”, vroeg ik direct. Ik zag hem al in onze hal, of nog liever keuken, staan. Ze verwees me naar Woodbrand. De week daarna stond er een supermooi halbankje voor de deur.

Hoe graag ik hem ook direct had geplaatst; we hadden eerst nog een kleine benedenverdieping-verbouwing. En juist daarna zou hij zo mooi uitkomen tegen die grijze keukenmuur. Samen met mijn kookboeken, de fruitmand en mijn gloednieuwe lightbox. Inmiddels is de verbouwing achter de rug en heeft het houten bankje een mooie plek gekregen.

Over Woodbrand

En hoewel dit bankje – dat je slechts € 44,95 kost overigens – een eyecatcher heeft, vind je bij Woodbrand nog veel meer moois. Je vindt er handgemaakte stoere meubelen en hippe woonaccessoires.

Steigerhouten tijdschriftenrekken, toffe salontafels en hippe nachtkamerkastjes in de categorie meubels. En ook aan leuke woonaccessoires geen gebrek; geef mij maar de sfeerlamp Woodbrand, het landkaart kussen en de vele toffe paperbags.

Het leuke is dat het allemaal meer dan betaalbaar is én dat je ook nog eens persoonlijke wensen kunt doorgeven. Ze maken namelijk ook meubels en accessoires op maat. Neem dus zeker een kijkje!

Ga naar de website van Woodbrand >>

Het halbankje werd beschikbaar gesteld door Woodbrand.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *