10 jaar Tony’s Chocolonely: welkom Lemon Cheesecake!

Door  |  0 reacties

Ooooo hoe fijn zijn die nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely. Iedere keer weer een verrassing welke smaak het wordt.  De allernieuwste is de melkchocolade Lemon Cheesecake Tony’s Chocolonely. Snel proeven hoor, want bij de limited editions geldt op = op. 

Hier in huis is Tony’s Chocolonely altijd wel aanwezig. Meestal de blauwe verpakking, de extra pure reep. Regelmatig geef ik de repen cadeau en altijd met succes. Nog niemand tegen gekomen die geen Tony’s Chocolonely lust.

Over Tony’s Chocolonely

Tony’s chocolade wordt gemaakt van 100% slaafvrije chocolade. Als je voor het eerst een Tony’s Chocolonely openmaakt kijk je misschien wat gek naar de plak chocolade die je aantreft. Geen keurig verdeelde blokjes zoals je bij andere repen gewend bent maar schots en scheve stukjes in allerlei maten.

Standaard is Tony’s in zes smaken verkrijgbaar: melk, puur, melk hazelnoot, melk noga, melk karamel zeezout en puur pecan kokos. Daarnaast zijn er nog drie exclusives: melk coffee crunch, puur meringue kers en puur sinaasappel rozemarijn. En wat dacht je van speciale chocoladeletters? Met marsepein en pepernoten.

10 jaar Tony’s Chocolonely

Omdat Tony’s 10 jaar bestaat zijn er nu maar liefst drie limited editions verkrijgbaar. We schreven al eerder over de melk popcorn discodip en de puur amandel zeezout. Maar vanaf nu dus ook de Lemon Cheesecake Tony’s Chocolonely. En voor alledrie is op = op van toepassing… Niet te lang wachten dus!

Tony’s Chocolonely pakket winnen

Wist je al dat we sinds kort actief zijn op Instagram? Tot aan de feestdagen houden we daar een cadeautjesparade d.m.v. leuke winacties. En nu kun je een wel heel toffe prijs winnen. Een Tony Chocolonely’s chocoladepakket met vijf repen. Waaronder in elk geval de Lemon Cheesecake en de Popcorn Discodip. Doe jij mee? Check snel onze Instagram-actie!

Zelf bestellen? Kijk snel op de site van Tony’s Chocolonely >>

 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *