Hooray! It’s white chocolate cheesecake day

Door  |  0 reacties

White chocolate cheesecake day moet wel door een enorme cheesecake-fan bedacht zijn. En natuurlijk hebben we daar bij Like & Love (it!) geen moeite mee en gingen we op zoek naar de negen lekkerste white chocolate cheesecake recepten. Met een vleugje alcohol, gecombineerde met fruit of als een dessert… Kijk je mee?

Cheesecake is niet hetzelfde als de bij ons bekende kwarktaart die moet opstijven in de koelkast. Cheesecake wordt meestal gemaakt met roomkaas en vaak ook gebakken in de oven. Allebei lekker! Dit keer zochten we alleen naar originele white chocolate cheesecake recepten. De een nog lekkerder dan de ander. Snel de keuken in!

White chocolate cheesecake day

Alles over deze white chocolate cheesecake recepten

1. De stukjes mango zorgen voor een fris contrast met een overdaad aan zoet in deze white chocolate mango cheesecake. Extra lekker door de royale koekbodem en -rand.

2. Deze white chocolate cheesecake met bastognebodem heb ik zelf onlangs gemaakt. Zonder de frosting, omdat ik daar niet zo van ben. Maar geloof me, dit is een aanrader!

3. Raspberry white chocolate cheesecake bars. Het is een hele mond vol om uit te spreken en straks om te eten! Even wachten tot er weer verse frambozen zijn.

4. Oké, de naam kan dus nog veel langer. Wat dacht je van white chocolate cheesecake with macadamia nuts and caramel. Ik zou hier zeer kleine puntjes van snijden, want hij is mega-machtig (en lekker!).

5. Die kleur, prachtig! En als fan van blauwe bessen én white chocolate cheesecake word ik heel blij van dit plaatje. Gelukkig bestaat er Google Translate zodat we dit Poolse recept voor white chocolate blueberry cheescake gewoon kunnen maken.

6. Coconut white chocolate cheesecake. Een lekker zomers  taartje toch?

7. Voor het perfecte dessert in de vorm van koffie met taart is dit recept voor cheesecake met witte chocolade en baileys zeer geschikt. Voor de liefhebbers natuurlijk samen met een glaasje van het gelijknamige likeurtje.

8. Over dessert gesproken: met deze no bake peppermint white chocolate cheesecakes maak je ongetwijfeld enorm indruk op je visite.

9. Mocht je dat idee van die cheesecake met likeur wel leuk vinden, maar geen fan zijn van Baileys, dan is deze white chocolate & almond amaretto cheesecake misschien meer jouw ding. Jammie!

Mijn favorieten van deze negen white chocolate cheesecake recepten? Nummer drie en nummer negen. Welke lijkt jou het allerlekkerst?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *