Summervibes! De leukste hangmatten (en jij kunt er een winnen!)

Door  |  2 reacties

De nachtvorst mag ons dan nog teisteren, de lentezon laat zich ook al met grote regelmaat zien. En dat betekent dat wij hier langzaam de zomerkriebels krijgen. Herkenbaar? Met deze zomerse hangmatten kun je vast wegdromen. En straks kun je misschien wel in een van deze leukste hangmatten wegdromen. Want we geven er één weg!

Voordelig & milieuvriendelijk

Hangmatten worden tegenwoordig in grote getale aangeboden; wie wil er nu niet een stukje vakantie in eigen tuin? Maar hoe weet je of je een goede hangmat te pakken hebt? Door er één van Tropilex te bestellen, zit je in elk geval goed. En je vindt er ook nog eens de leukste hangmatten!

De hangmatten van Tropilex (verkrijgbaar bij o.a. Hangmatgigant.nl, waar je ook hangstoelen kunt kopen overigens) zijn grotendeels gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel van een gedeeltelijk polyester hangmat of hangstoel is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangstoel.

Om de katoenplanten te laten groeien worden er namelijk veel pesticiden gebruik. Iets wat schadelijk kan zijn voor onze prachtige wereld. Door toch nog een gedeelte katoen te gebruiken zijn de producten net zo fijn als een 100% katoenen versie. Maar met minder schade voor het milieu. En daar houden we van!

De leukste hangmatten en -stoelen van Tropilex

Leukste hangmatten

1. Op Hangmatgigant.nl vind je vrolijk gekleurde hangmatten met leuke franjes voor een extra zomers effect. Wat dacht je van deze Grenada-variant?

2. Zie je die stokken aan de zijkant van deze hangmat? Het grote voordeel hiervan is dat de hangmat zich zelf ‘open houd’ in tegenstelling tot een hangmat zónder spreidstokken. Makkelijk instappen. En extra leuk door de kleur!

3. Lekker loungen kan ook in deze hangstoel met voetensteun. Even een boekje in de zon lezen dan maar?

4. Mocht je niet zo van vele kleuren houden, dan ga je toch voor deze naturel variant?

5. Zie jij jezelf al met een cocktail in je hand zitten in de knalroze hangstoel? Wij wel!

6. Geen twee bomen in je tuin of iets anders waaraan je je hangmat kan bevestigen? Wij zijn hard aan het sparen voor deze houten standaard.

Win een hangmat- of stoel naar keuze

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Je kan tot 31 maart meedoen met de actie. Daarna selecteren wij een blije winnaar of winnares. We maken deze kenbaar via onze Facebook-pagina, dus volg ons daar om als eerste op de hoogte te zijn.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Christa l

    13 maart 2016 at 13:27

    De wens van mijn man is een hangmat in de tuin. We wonen in ons huis nu een jaar. De tuin hebben we in de herfst op laten knappen. Alleen nu nog een hangmat waar hij in kan luieren en de krant kan lezen. Met een klein krukje in de buurt waar zijn ice thee staat. Ik zou er lekker samen met mijn dochter in hangen. Een boekje lezen met elkaar. Of lekker kletsen. Op een zwoele avond liggen mijn man en ik in de hangmat met een wijntje en kletsen over het goed leven wat we hebben. ? het ultieme genot is een hangmat zegt mijn man.

  2. Nadia

    20 maart 2016 at 16:54

    Heerlijk in de hangmat de Hollandse zon met een cocktail in de hand in ons tuintje genieten. In de hemel kijken en dagdromen van de Malediven, de zee en de palmbomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *