Amsterdam Bijbel: Anne’s City Guide

Door  |  0 reacties

Ga jij binnenkort een dagje of weekend naar Amsterdam? Koop nu De Amsterdam City Guide. Deze bijbel brengt je op de mooiste plekken van Amsterdam, in de leukste winkels en bij de beste restaurants.

De Amsterdam City GuideToegegeven: ik heb een voorliefde voor alles dat uit Anne’s handen komt. Lange tijd werkte Anne en ik samen bij Nederlands grootste uitgeverij. Ze zegde haar baan op om fulltime te gaan werken voor Your Little Black Book, een blog die ze daarvoor parttime onderhield. Een gedurfde stap? Misschien, maar wel een geslaagde. Honderdduizenden mensen komen elke maand op haar blog.

Hoewel ze inmiddels – bijna jaloersmakend, maar ik weet uit ervaring ook hoe vermoeiend zo’n bestaan kan zijn – de halve wereld over reist, begon alles met bloggen over Amsterdam. En ondanks alle andere mooie plekken die ze inmiddels heeft gezien, is haar liefde voor Amsterdam gebleven. Dat zie je duidelijk terug in De Amsterdam City Guide.

Wat je kunt verwachten van De Amsterdam City Guide?

In De Amsterdam City Guide deelt Anne de Buck haar favoriete adresjes. In dit geval niet de populaire toeristenspots, maar lokale favorieten. In 6 verschillende wijken stippelde ze handige wandelroutes uit en ze verzamelde aan de hand van 11 thema’s (zoals de leukste markten en de leukste vintage shops) haar favoriete adresjes.

Ga je slechts 24 uur, of heb je 48 of 72 uur tot je beschikking? Ook daarvoor maakte Anne handige lijstjes. Praktische informatie over Amsterdam in alle seizoenen en bijv. het vervoer ontbreekt ook niet. Met deze gids moet jouw weekend Amsterdam wel een succes worden!

Titel: De Amsterdam City Guide
Auteur: Anne de Buck
Uitgeverij: Terra Lannoo
Prijs: € 16.99

Koop bij bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *