Goedkoop drumstel

Door  |  0 reacties

goedkoop drumstel

Wil je kind graag op een drumstel slaan en de buren gek maken, maar vind je het stiekem te duur? Bekijk hier hoe je zelf een goedkoop drumstel creëert.

Het zal niet zo klinken als drummen op een echt drumstel, maar je kind kan hiermee alvast een beetje proeven van het echte drummen. Sprokkel een aantal lege verfblikken bij elkaar, volg het stappenplan van 101 woonideeën et voila: een origineel, maar bovenal goedkoop drumstel voor je kind. En dat is in deze tijden van bezuinigingen mooi meegenomen.

Maar uh… bestel dan ook even snel oordopjes voor jezelf!

Ga naar de website van 101 woonideeën voor het stappenplan >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *