Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?

Door  |  0 reacties

Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?

Ben jij slim genoeg om voor Google te werken? Een fascinerend boek over dit populaire bedrijf, en haar sollicitatiemethode. Plus: veel raadsels waar je hersens van gaan kraken.

Het klinkt als een leuk vermaak op een regenachtige zaterdagmiddag. Maar dit zijn vragen die je echt gesteld kunnen worden als je bij Google zou gaan solliciteren. En na het lezen van het boek – dat gelukkig ook de antwoorden geeft, dus weet je het echt niet, dan hoef je niet te blijven piekeren – geef je die droom allicht op, maar vermakelijk is het boek Ben jij slim genoeg om voor Google te werken? zeker.

Wanneer ben je slim genoeg om voor Google te werken?

Als je onder andere de volgende vragen kunt beantwoorden kom je een heel eind.

  • Je krijgt een blok kaas en een mes. Hoeveel keer moet je recht door de kaas snijden met het mes om deze in 27 kleine blokjes te verdelen?
  • Volgens een onderzoek houdt 70% van de mensen van koffie en 80% van thee. Wat is het minimale percentage mensen dat zowel van koffie als thee houdt?
  • Hoeveel getallen tussen de 1 en 1.000 bevatten het cijfer 3?
  • Je bent gekrompen tot de grootte van een stuiver en je wordt in een blender gegooid. Je massa is afgenomen op zo’n manier dat je dichtheid hetzelfde is gebleven. De messen van de blender zullen over één minuut in beweging komen. Wat doe je?

Vast bestellen en bewaren voor de donkere wintermaanden, is ons advies.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *