Frisse iPhone-kabels

Door  |  0 reacties

iPhone-kabeltjes: ik heb er al heel wat versleten. Niet per definitie omdat ik zelf zo chaotisch ben, maar omdat iedereen hetzelfde draadje heeft.

Mijn vriend en ik lopen regelmatig te kibbelen van wie welke oplader is. Ik geef hem standaard de schuld als mijn USB-draadje kwijt is. En hij mij als de zijne zoek is.

En ook op kantoor loopt iedereen met een iPhone. Overal slingeren witte iPhone-draadjes. “Laura, mag ik jouwe even lenen?” Natuurlijk zeg ik ja, maar of je hem ooit nog terug vindt…

Met de iPhone-kabels van FreshCables.nl is dit verleden tijd. Op deze website koop je kabels in de meest frisse kleuren voor je iPhone. Deze vallen op! Einde irritatie door bovenstaande situatieschetsen. En wees niet bang dat ze minder snel/goed opladen dan een origineel (en duurder!) iPhone-kabeltje.

De iPhone-kabels van FreshCables zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en voor zowel de iPhone 4 als iPhone 5. Kabels zijn verkrijgbaar vanaf € 11,95.

Ga naar Freshcables.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *