9x de mooiste warme plaids om een koude winter door te komen

Door  |  0 reacties

Hoewel we op de redactie van Like & Love (it!) zonliefhebbers pur sang zijn, heeft de winter ook wel zo zijn charme. Niets fijner dan ’s avonds onder warme plaids kruipen met zijn tweeën. Warme chocomelk, een goed boek of een goed gesprek er bij en de avond is compleet.

Kun jij hier ook zo van genieten? We gingen op zoek naar de leukste warme plaids om de winter door te komen. En mocht je niet kunnen kiezen: gewoon niet doen, je kunt nooit genoeg warme plaids hebben.

9x warme plaids

Alles over deze warme plaids

1. Basic door de kleur, opvallend door het motief. En dit sterrenkleed van Bloomingville is ook nog eens lekker dik & warm!

2. Deze kleden van Winkel van Cinkel (gevonden op Etsy) zijn stuk voor stuk handgemaakt. Zit jouw kleurkeuze er niet bij, dan kun je er een naar wens laten maken.

3. Quilt is terug van weggeweest. Mijn favoriete woonmerk Bloomingville speelt hier deze winter op in.

4. Stuk voor stuk juweeltjes; de plaids van BePure. Verkrijgbaar bij Basic Label.

5. Dit gebreide kleed ziet er niet alleen lekker warm uit, hij is het ook nog. Naast in zwart/wit is dit warme plaid van HK-living ook in grijs/oranje verkrijgbaar.

6. Dit grof gebreide kleed van Cocoon Wonen is verkrijgbaar in taupe of wit. Met een afmeting van 1,5 bij 2,4 meter groot genoeg om samen in weg te kruipen.

7. Ben je op zoek naar een betaalbaar kleed en houd je van knalkleuren? Bij Ippy’s Woondeco vonden we dit roze kleed van Present Time. Slechts € 19,95.

8. Deze fair trade plaids uit Nepal zijn een eyecatcher in je interieur.

9. Dol op patroontjes en felle kleur? Dit Nordal-kleed moet gewoon door jouw gekocht worden!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *