Sinterklaas kalender: hoeveel nachtjes slapen nog?

Door  |  0 reacties

Aankomende zaterdag is hij weer in het land: Sinterklaas. De vraag is nog even of we zwarte pieten, kaaspieten of speculaaspieten komen, maar cadeautjes komen er wel. En met deze Sinterklaas kalender weten kinderen precies wanneer.

Waarschijnlijk wordt er nu al afgeteld tot 15 november, als we met zijn allen weer massaal naar de intocht(en) gaan kijken. Maar daarna is het aftellen geblazen tot 5 december. Pakjesavond! Maar dagen, weken, maanden: bij kleine kinderen is het tijdsbesef er nog niet zo. Een Sinterklaas kalender kan daarbij helpen.

Gratis Sinterklaas kalender bij PrintCandy

Sinterklaas kalenderEen van onze favoriete websites als het op printables aankomt is zonder twijfel PrintCandy. En hoewel je voor veel van hun printables (terecht en met liefde) moet betalen, komen ze nu met een gratis printable, een toffe Sinterklaas kalender. Met alle vakjes van 15 december t/m 4 december. En daarna is het feest!

Wanneer mag je je schoen zetten?

Ook leuk: gebruik deze Sinterklaas kalender niet alleen om af te tellen, maar ook om aan te geven op welke dagen ze hun schoen mogen zetten. Simpelweg door bijvoorbeeld een schoentje bij de goede dagen te zetten. Zo kunnen ze nog eens extra uitleven naar de schoen-momentjes.

Wil jij deze Sinterklaas kalender hebben? Ga naar PrintCandy.nl >>

P.S. Op zoek naar meer Sinterklaas printables? We schreven er een artikel over.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *