Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Kristel

Door  |  0 reacties

Is het voor jou ook elk jaar weer een opgave om een Sinterklaas verlanglijstje maken? De redacteuren van Like & Love (it!) surfen dagelijks naar de leukste producten, wannahaves en gadgets. Om jou te helpen bij het maken van jouw verlanglijstje delen onze redacteuren de komende maand hun favorieten. Vandaag het Sinterklaas verlanglijstje van Kristel.

Laat ik vooropstellen dat ik alles al heb. Maar echt! Mijn keukenkastjes zijn vol, m’n boekenplanken puilen uit en ik doe niet aan hebbedingen. En áls ik al eens iets nieuws koop, dan moet ik iets anders weg doen, dat heb ik met mezelf afgesproken.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niets te wensen of te dromen heb! Na verre wereldreizen, fijne festivalkaartjes of een superdeluxe fornuis (met oven) is dit uiteindelijk mijn (betaalbare) Sinterklaas verlanglijstje geworden.

Sinterklaas verlanglijst Kristel

Kristel over haar Sinterklaas verlanglijstje

1. Al jaren lang staat boven aan al mijn verlanglijstjes ‘iets van Plint’. De collectie van Plint bestaat uit combinaties van prachtige poëzie met beeldende kunst. Ik heb inmiddels flink wat verzameld, maar dit geweldige kussensloop ontbreekt nog.

2. Nummer twee op al mijn wensenlijstjes: lekkers van Lush, Rituals of The Body Shop. Alle drie zijn lief voor dieren, en onweerstaanbaar in de badkamer. Zo maakte ik afgelopen jaar kennis met deze Moringa handcrème en ik wil nooit meer andere!

3. Ik schaam me er niet voor fan van Ikea te zijn. Die Zweden blijven me verrassen! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze retro bewaarblikken? Ik ken geen betere plek voor ze dan in mijn keuken 😉

4. Een mens kan nooit genoeg kookboeken hebben. En ik ben gek op taart én op gezond eten. Dit kookboek lijkt me daarom perfect: dat wordt lekker bakken zonder suiker!

5. Als taalpurist heb ik een zwak voor alles met letters. Deze woordenboek-ketting kwam ik tegen op Etsy en ik was direct smoor… Zo mooi! Met welk woord dan ook.

6. Sinds een vriendin mij wees op het merk Happy Jackson wil ik ongeveer alles hiervan hebben. Alle producten hebben briljante teksten, zoals deze iPad sleeve. Wat er tussen de haakjes staat? ‘For looking up crap on the internet’. Hebben!

7. Door dit artikel weet iedereen dat het mijn nummer 1-wens is: een mintgroen zadel van Heer Zadel. Het past zó goed op m’n ‘nieuwe’ oude racefiets met mintgroen stuurlint…

8. Mijn vormgevershartje gaat hier flink van kloppen: Pantone mokken! Nummer 569 is mijn absolute favoriet, maar mocht Sinterklaas een andere kleur voor me meenemen, dan zeg ik daar zeker geen nee tegen.

9. Gewoon bij H&M (Home): de allerleukste theedoeken. Misschien zorgen deze gezellige stipjes en mooie typografie ervoor dat de afwas na het heerlijk avondje iets minder vervelend wordt? Dank u, Sinterklaasje!

Wat staat er boven aan jouw Sinterklaas verlanglijstje na het lezen van Kristel haar wensen? We horen het graag!

Reacties

Kristel (29 jaar) reist, festivalt, leest, danst, kijkt films, kookt en schrijft. Ze kan niet kiezen tussen print en online of tussen schrijven en vormgeven en doet daarom van alles wat. Het allerliefst reist ze de hele wereld over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *