Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Desiré

Door  |  1 reactie

We kunnen er geen genoeg van krijgen, die leuke Sinterklaas verlanglijstjes. Dus na onze vaste redacteuren is het nu de beurt aan onze vaste bezoekers aan het woord te laten over hun wensen. Vandaag foodie Desiré, die elke dag blogt op Foodies Favorites.

Sinds ik Foodies Favorites gelanceerd heb, word ik natuurlijk voortdurend ‘geconfronteerd’ met de meest hippe en handige gadgets voor in de keuken. Gelukkig heb ik nog nét voldoende zelfbeheersing om niet alles direct zelf te kopen, zodat mijn verlanglijstje altijd goed gevuld is voor gelegenheden als Sinterklaas of Kerst! Kijk je mee wat er dit jaar op mijn verlanglijstje staat?

Sinterklaas verlanglijstje Desiré

Alles over het Sinterklaas verlanglijstje van Desiré

1. Bovenaan mijn verlanglijstje (lees: ons verlanglijstje) staat momenteel een broodbakmachine. We hebben nog geen vriezer in ons nieuwe huis en de grote broden van de supermarkt worden snel ‘oud’. Hoe handig om dan zelf je broodvoorraad te kunnen bakken?! Met de Kenwood BM450 gaat het – na een druk op de startknop – helemaal vanzelf, inclusief de toevoeging van noten of rozijnen halverwege het kneedproces.

2. Met een vent in huis die gemiddeld een fles cola per dag drinkt, slepen wij iedere week tassen vol lege flessen naar de emballageband in de supermarkt. Met de RIG-TIG by Stelton Flessenhouder kunnen we onze garage misschien wat netter houden tijdens het verzamelen van die lege flessen.

3. Die zelfde vent drinkt natuurlijk ook graag een biertje, dus ook de koelkast zou ik graag wat beter organiseren. Dat moet wel lukken met de Fridge Monkey van Mode.

4. Ik houd van koken, maar dat betekent niet dat ik er goed in ben. Bij het snijden kan ik bijv. wel wat hulp gebruiken, dus lijkt deze OXO Good Grips Mandoline me erg handig.

5. Ook handig van OXO Good Grips: de maatbeker waarin je van bovenaf kunt aflezen hoeveel erin zit. Zo eenvoudig en toch zo briljant! De 1 liter versie heeft mijn voorkeur.

6. Deze Joseph Joseph Twist inklapbare garde zou een welkome vervanger zijn voor onze huidige, ruimtevretende garde in de keukenlade.

7. Wijnflessen en ik zijn vijanden. Tenminste, wijnflessen met kurk. Die kurk breek ik namelijk negen van de tien keer af. Misschien moet ik maar over op een elektrische kurkentrekker.

8. Ik ben echt een fan van Sushi, maar dan vooral van de sushi waarbij de zeewier aan de binnenzijde zit (of zelfs helemaal ontbreekt). Die sushi zelf maken, vraagt nog wel wat skills. Dus zou ik de Rice Cube Sushimaker graag als hulpje gebruiken.

9. De zomer is nog ver weg, maar toch staat er een BBQ-gadget op m’n verlanglijstje. Tijd om een einde te maken aan te droge stukken vlees met deze iGrill Mini vleesthermometer.

Kun jij niet genoeg krijgen van de keukengadgets op het Sinterklaas verlanglijstje van Desiré? Op Foodies Favorites houdt ze een handige wishlist bij. Pas op haar portemonnee!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Danielle

    21 november 2014 at 00:17

    Hoe handig is nummer 6, dat kan ik altijd gebruiken in mijn kleine keukentje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *