Healthy Winter Recipes: lekker én gezond eten tijdens de feestdagen

Door  |  0 reacties

Wil je je gezonde eetpatroon niet helemaal overboord gooien met de naderende feestdagen en tóch lekker eten? Lisa van In love with health snapt dat en heeft in het boek Healthy Winter Recipes ruim 40 comfy food-recepten voor je verzameld!

Lisa gooide haar levensstijl om en toen ze de balans had gevonden in haar healthy lifestyle startte zij met haar website:

Als voedingscoach en hormoontrainer heb ik al talloze cliënten mogen helpen aan een gezond, slank en fit lichaam. In dit boek presenteer ik een verzameling van verrukkelijke gerechten met stimulerende voedingsmiddelen die je helpen om de herfst en winter door te komen zonder in gewicht toe te nemen. Hoewel ik als geen ander weet hoe lastig de feestdagen het ons maken om in vorm te blijven, help ik je met dit boek een handje om deze periode gezond door te komen. Daarnaast bewijzen de recepten dat koken helemaal niet moeilijk of saai hoeft te zijn. Probeer ze uit en geniet van een heerlijk en gezond najaar!

Wat kun je verwachten van ‘Healthy Winter Recipes’?

Healthy Winter Recipes: gezond eten tijdens de feestdagenIn dit verrukkelijke e-book Healthy Winter Recipes vind je ruim 40 heerlijke én gezonde recepten welke zijn ingedeeld in overzichtelijke categorieën: ontbijt, lunch, diner, snack en holiday special.

Het boek (overigens een van de eerste kookboeken verkrijgbaar als e-book) is goed gevuld met leuke (winterse) spreuken en talloze prachtige foto’s waardoor het water je letterlijk in de mond loopt.

Opvallend veel recepten zijn afgemeten op één portie/persoon. Best handig; simpelweg vermenigvuldigen met het aantal personen waarvoor je het recept wilt klaarmaken.

Onze favoriete recepten

Het boek is net uit, dus we hebben nog niet alle recepten kunnen testen. Maar er staan er wel een aantal op onze lijst voor de komende maand. We delen ze graag met je, zodat je weet wat je van dit winterse kookboek kunt verwachten:

  • Kokos-amandelmeel mugcake (lees hier wat een mugcake is)
  • Appeltaartkwark
  • Gember-banaan pannenkoeken
  • Rundergoulash
  • Kip met sinaasappel en kaneel uit de oven
  • Gezonde speculaascupcakes met amandel
  • Stoofperen met kaneel

Enthousiast over dit winterse kookboek? Je bestelt het boek via de webshop van Lisa >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *