Taalvoutjes boek: perfect lastminute Sinterklaas-cadeau

Door  |  1 reactie

Na het daverende succes van Taalvoutjes – het boek is er nu het vervolg: Taalvoutjes – het boek 2. Een perfect lastminute Sinterklaas-cadeau, want het boekje is geschikt voor iedereen die van lekker lachen houdt.

Taalvoutjes, de Facebookpagina

Met bijna 400.000 likes op de teller, kun je wel spreken van een succesvolle Facebookpagina van Taalvoutjes. Hier worden dagelijks de meest hilarische taalmissers uit kranten, supermarkten, van bedrijven en particulieren gedeeld, inclusief droog commentaar van de redactie van Taalvoutjes.

De redactie van Taalvoutjes

Al moeten Vellah en Inger, de ‘redactie’ altijd een beetje lachen om die term. Ze zijn bij wijze van grap de Facebookpagina van Taalvoutjes begonnen en zelf zeggen ze dat ze hun succes vooral te danken hebben aan alle trouwe fans. Dagelijks liggen zij krom van het lachen van alle tips die ze binnenkrijgen, en doorplaatsen.

Het tweede Taalvoutjes boek

Taalvoutjes boekWaarom ze zo hard moeten lachen, snap ik zodra ik het boek geopend heb. De mensen in de trein kijken me vreemd aan wanneer ik niet meer kan stoppen met lachen. Dit tweede Taalvoutjes boek staat bomvol taalmissers als ‘foperwten’, ‘zalmfile’ en ‘breekbeeld tv’, maar ook heerlijke anekdotes passeren de revue, de zogenaamde ‘faaltaalverhalen’. Zo vraagt een meisje aan haar vader of-ie soms ‘klerenblind’ is omdat hij een rok en jurk niet uit elkaar kan houden en vliegt er volgens een ander een ‘rookworstje’ door de tuin.

Heb je na dit tweede Taalvoutjes boek nóg niet genoeg van grappige taalmissers, dan is er ook een gratis app en een website met taalnieuwtjes, faaltaalverhalen, columns, woordweetjes en quizvragen. Of koop de hilarische scheurkalender zodat je elke dag kunt lachen. Ik ben fan!

Nog een lastminute Sinterklaas-cadeautje nodig? Bestel hem!

Titel: Taalvoutjes
Uitgever: Van Dale
Prijs: € 12,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Kristel (29 jaar) reist, festivalt, leest, danst, kijkt films, kookt en schrijft. Ze kan niet kiezen tussen print en online of tussen schrijven en vormgeven en doet daarom van alles wat. Het allerliefst reist ze de hele wereld over.

1 reactie

  1. Northflix

    1 december 2014 at 21:21

    Oh, wat fijn dat ik deze post lees!
    Ideaal cadeautje voor een vriend van mij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *