December: op zoek naar licht in de duisternis

Door  |  0 reacties

December is een donkere maand: als je naar je werk gaat is het donker en als je thuiskomt… ook donker! Toch is dat nu juist de charme van deze gezellig maand. Kaarsjes aan, kerstlampjes aan. Gezelligheid!

Op zoek naar de leukste verlichtingen (dan wel kaars, dan wel lampjes) kwamen we weer eens op een van onze favoriete websites: Cadeau-cadeau.nl. Een website waar je ook zeker leuke producten kunt vinden om deze maand licht in de duisternis te bieden. Kijk je mee?

Licht in de duisternis

Alles over deze 3 producten voor licht in de duisternis

1. Deze zakjes met licht zijn niet alleen leuk om buiten op te hangen, maar misstaan ook zeker niet op een prachtig gedekte kersttafel. Voor € 9,95 krijg je vier zakjes van speciaal geprepareerd papier, vier grote theelichten en speciaal touw om ze mee op te hangen. Wee verstandig: plaats de waxinelichtjes in een glas of glazen potje alvorens deze in het zakje te doen.

2. Hoe tof zijn deze gradient kaarsen van Mo Man Tai? Een echte eyecatcher bij het kerstdiner! Een set bevat zes kaarsen, elk in een verschillende kleur. Met een lengte van maar liefst 35 cm zijn ze samen goed voor 15 uur brandplezier.

3. Houd je niet zo van kaarslicht en ben je stiekem bang voor ongelukjes met vuur? Deze Bottle light is 100% veilig. Het is een klein oplaadbaar ledlampje dat je als een kurk in een gebruikte fles naar keuze kunt drukken. Met brandtijd hoef je nauwelijks rekening te houden, je kunt hem onbeperkt opladen via een USB-stekker of de USB-poort van je computer. Na een uur opladen geeft hij 2,5 uur licht. Koop er meerdere en zet flessen in verschillende kleuren neer voor een verrassend effect.

Voor welk van deze lichtjes ga jij?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *