The Pointless Book: Keri Smith krijgt concurrentie

Door  |  2 reacties

Het is geen geheim dat we – naast taart, chocolade & kleurboeken voor volwassenen – fan zijn van Keri Smith, de schrijfster van Wreck this journal. Maar we vrezen dat ze er een concurrent bij heeft: vlogger Alfie Deyes komt nu met The Pointless Book.

Met bijna 4.000.000 (!) volgers is Alfie Deyes, een Engelse vlogger, een van de meest succesvolle bloggers. In navolging van zijn hilarische filmpjes (neem even een middagje vrij en ga kijken!) kwam in 2014 The Pointless Book uit. En die is nu eindelijk vertaald in het Nederlands.

Wat kun je verwachten van ‘The Pointless Book’?

Pointless BookThe Pointless Book is een geweldig dagboek boordevol vrolijke grappen, uitdagingen en andere onzinnigheden. In de stijl van Keri Smith, maar dan net een beetje jonger. Ofwel: precies de doelgroep die Alfie bereikt met zijn filmpjes. En heel eerlijk: ik ben 30-en-een-beetje en val waarschijnlijk meer in de Keri Smith doelgroep, ook ik vind het boek geweldig.

Volledig geïllustreerd en voorzien van een scala aan spelletjes, activiteiten en streken, nodigt Alfie Deyes je in The Pointless Book uit om net als zijn online volgers dit dagboek van zinloosheid te voltooien. Of zoals de titel zegt: ‘Begonnen door Alfie Deyes, voltooid door jou’.

Wat voor opdrachten je kunt verwachten…?

Het zou niet leuk zijn als we alles zouden verklappen wat er in The Pointless Book staat, maar om je toch een kijkje in het boek te geven:

 • Bak een cake in een mok (we hebben toffe recepten voor je)
 • Maak een gezicht van tijdschriften knipsels
 • Teken een vinger selfie
 • Speel telefoonbingo (ja, dat bestaat echt)
 • Knip krantenkoppen uit en maak hier een verhaal mee

Nieuwsgierig naar meer? Lees dan snel verder, want jij kunt dit boek winnen.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Geen geduld & meteen aan de slag? Je kunt het boek eenvoudig online bestellen.

Titel: The Pointless Book
Uitgeverij: Van Goor/Uniekboek
Prijs: € 9,99

Bekijk The Pointless Book op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. sandra

  7 maart 2015 at 20:06

  Wat een super gaaf boek, ik kende het nog niet! Ik heb wreck this journal al, en die opdrachten zijn super gaaf. Ik probeer ze van voren naar achteren door te werken. Dit boek lijkt me ook een super vette bezigheidstherapie. Wel wat anders dan wreck this journal, maar een stuk minder destructief 😛
  Ik volg je op twitter en ik heb je geretweet(@xsajo)

 2. Baseballlover

  10 april 2015 at 18:37

  Lijkt mij super om deze opdrachten te doen! Een fantastisch cadeau voor mijn vriend (bijna jarig)! Heerlijk samen lachen!
  Op twitter getweet onder @Baseball14Lover

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *