Komono: fleur je outfit op met hippe zonnebrillen en horloges!

Door  |  0 reacties

Het Belgische merk Komono bestaat sinds 2009, maar weet zich met haar goedgeprijsde en gave horloges en zonnebrillen steeds meer op de kaart te zetten. Met hun grote variëteit aan hippe kleuren, patronen en stijlen is het bijna onmogelijk om niet verliefd te worden op het merk!

Komono zonnebrillen

De horloges van Komono

In de collectie van Komono vind je honderden horloges. Dit zijn niet allemaal andere modellen, maar veelal varianten op een bepaalde stijl. Zo zijn er de stoere Magnus mannenhorloges in bruine en zwarte kleuren, springt de Wizard-serie eruit door haar grote variatie aan gave prints en zijn er ieder seizoen samenwerkingen met ontwerpers voor nieuwe, unieke designs.

Zonnebrillen!

Voor wie in de zomer graag opvalt met een retro zonebril zijn de zonnebrillen van Komono perfect. Zo is er de gave, ovalen zonnebril Lulu in transparante kleuren en de Bonnie zonnebril met hexagonvormige glazen. Houd je het graag subtiel? Dan is de PrintSeries Paisley van klassieke monturen met een paisley print op het pootje een leuke optie.

De verkooppunten van Komono zonnebrillen en horloges

De producten zijn ontzettend origineel, van goede kwaliteit en al verkrijgbaar vanaf € 40,0. Naast via hun eigen (Belgische) webshop zijn de producten van Komono in duizenden boetiekjes en webshop over de hele wereld te koop. In Nederland zijn de producten o.a. te koop bij de winkels van Hutspot en Number Nine, en online op o.a. Bol.com.

Drie aanraders van Komono

Komono

1. Komono Wizard Print Flemish Baroque. Dit mooie, vrouwelijke horloge heeft een schilderachtig bandje en gouden klokje. €59,95 via Bol.com
2. Komono Estelle Vlisco. Deze kleurige dierenprint vrolijkt iedere outfit op! €69,95 via de Bijenkorf
3. Komono Dreyfuss zonnebril. Laat de zomer maar komen! Met deze hippe, transparante zonnebril met grijsgroene glazen geniet je nog meer van het zonnetje. € 48,90 via Bol.com.

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *