Elke dag een woord: hou jij het vol?

Door  |  0 reacties

Omdat één woord soms meer zegt dan duizend woorden… Met dit unieke dagboek beschrijf je vijf jaar (!) lang elke dag in één woord. En ja, dat is soms lastig kiezen.

In een tijd dat we allemaal druk zijn, overwerken, voor de kinderen zorgen, sociale contacten moeten onderhouden, blijft er soms weinig tijd over om ’s avonds nog even uitgebreid terug te blikken op de dag. Het liefst val je meteen in slaap zodra je – doodvermoeiend – je bed bereikt. In een dagboek schrijven? Vergeet het maar!

Maar wat als je nu slechts één woord zou hoeven opschrijven? Zou je er dan wel tijd voor maken? Ik wel! Met in mijn linkerhand mijn tandenborstel en in mijn rechterhand mijn pen. Ik ben dus helemaal fan van Elke dag een woord, een nieuw uniek dagboek uit de koker van BBNC uitgevers. Hiermee kunnen ze nog wel eens een geduchte concurrent worden van One line a day.

Hoe werkt ‘Elke dag een woord’?

Elke dag een woordEen uitgebreide handleiding is er niet nodig: zodra je dit boek opent weet je wat je te doen staat. Elke datum heeft een aparte pagina, met daarop vijf voorgedrukte vakjes. Elk vakje biedt plaats voor een jaartal én voor één woord.

En je hebt dus precies één woord om je dag te beschrijven. Ja, daar moet je dus creatief mee omgaan. Pak één hoogtepunt, of een gemoedstoestand. Want soms zegt één woord meer dan duizend woorden. En vijf jaar lang 365 dagen per jaar, dat is toch in totaal wel een heel mooi verslag van jouw vijf jaren?

Titel: Elke dag een woord
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 12,50

Bekijk Elke dag een woord op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *