Mijn creatieve bewaarboek

Door  |  0 reacties

Heb jij ergens onderin je kast een schoenendoos of kistje met allerlei kleine souvenirs die je herinneren aan bijzondere momenten? Mijn creatieve bewaarboek is dé nieuwe plek voor spulletjes als bioscoopkaartjes, gedroogde bloemen, pasfotootjes en quotes. En er is heel veel ruimte om nieuwe momenten mee vast te leggen voor later.

Mijn creatieve bewaarboekMijn creatieve bewaarboek is eigenlijk een combinatie van die schoenendoos die we hierboven al beschreven en een soort creatief dagboek. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder. Wij hebben het bewaarboek voor je doorgespit en doen verslag.

Wat kun je verwachten van Mijn creatieve bewaarboek?

Iets leuks, moois, grappigs, spannends, engs, naars of bijzonders meegemaakt? Je kunt het allemaal kwijt in dit bewaarboek.

Bang dat je niet voldoende inspiratie hebt? Dat is zeker niet nodig; Mijn creatieve bewaarboek bestaat uit pagina’s vol ideeën waar je vervolgens je eigen invulling aan kunt geven. Bijvoorbeeld:

  • Soundtrack van mijn leven: liedjes met goede herinneringen
  • Ik teken mijn BFF en mijn BFF tekent mij
  • Een memorabel gesprek dat ik had met…
  • Favoriete tweets
  • Mijn beste selfie
  • Mijn mooiste droom
  • Goede tijden, slechte tijden
  • Mag ik uw handtekening

Leuk hè? Voor jezelf maar zeker zo leuk om cadeau te doen aan je beste vriendin of een lief nichtje bijvoorbeeld. 

Titel: Mijn creatieve bewaarboek
Uitgever: Uitgeverij Deltas
Prijs: € 12,50

Bekijk Mijn creatieve bewaarboek op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *