Leuks voor 21 juni: 9x Vaderdag gadgets

Door  |  0 reacties

Boys will be boys, ook op Vaderdag. Met leuke (elektronische) gadgets als Vaderdag cadeau scoor je dus gegarandeerd punten. Wij zochten er negen voor je bij elkaar. Deze zorgen voor minimaal een glimlach op het gezicht van je vader.

Heeft jouw vader graag altijd als eerste het nieuwste van het nieuwste? En glundert hij daarbij dan als een klein kind? Dan is dit lijstje met Vaderdag gadgets bij uitstek geschikt om te bekijken als je nog op zoek bent naar een passend cadeau voor zondag 21 juni aanstaande.

Vaderdag gadgets

Alles over deze coole Vaderdag gadgets

1. Wakker worden door de wekker is nooit echt een feest maar deze FLIP wekker maakt het leed misschien iets minder groot. Je draait hem simpel om om hem aan of uit te zetten.

2. Hoe cool is dit; je iPhone ligt in een andere ruimte en je bedient hem van onder de douche met deze iShower. Lekker het favoriete muziekje afspelen of bellen met moeders terwijl je vader staat te douchen of in bad ligt.

3. Hier vindt geen enkele man zichzelf te oud voor: een drone met camera. En misschien, als je heel lief bent, mag je zelf dan ook wel een rondje….

4. Is jouw vader dol op selfies en dan het liefst met de hele familie tegelijk? Deze selfiestick maakt zijn leven dan een stuk makkelijker. Met een druk op de knop op de selfiestick maakt je vader nu eenvoudig foto’s.

5. Als je vader altijd met zijn gezondheid/conditie bezig is, dan is deze DrPhone een super Vaderdag cadeau. Al zijn activiteiten, slaapgedrag en verbrandde calorieën houdt dit horloge bij. De resultaten kunnen afgelezen worden via een app.

6. Lekker op bed een filmpje of serie kijken op de iPad is voor veel (vooral Netflixende) vaders dagelijks aan de orde. Met deze iBed iPad-houder gaat dat een stuk makkelijker.

7. Tetris, succesvol geworden door de Gameboy… Deze Tetris-lamp is bij uitstek hét Vaderdag cadeau als je een vader hebt die er aan verslaafd was/is.

8. Ik zie het nog voor me. Samen met mijn vader Chinees halen en dan tijdens het wachten een rondje op de fruitmachine. Herkenbaar? Dan is deze iPhone fruitmachine jouw Vaderdag cadeau dit jaar.

9. Wil je dit jaar een lekker decadent cadeau meenemen voor je vader? Dan is dit misschien een origineel idee: een virtual reality bril van Samsung.

En, heb je een keuze kunnen maken uit deze verzameling Vaderdag gadgets? Wij wensen je vast een fijne Vaderdag!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *