Kind Tracker: nooit meer in blinde paniek je kind zoeken

Door  |  1 reactie

Onlangs was het weer schoolreisjestijd. Het is een jaarlijks terugkerend tafereel ’s ochtends bij die bussen; ouders met een nerveuze uitdrukking op het gezicht want wat als die van hen nu net kwijt raakt. Zul je altijd zien…. 

En eerlijk gezegd is het ook best een ding natuurlijk als er bussen vol tegelijk op schoolreis gaan naar een of ander groot pretpark of grote dierentuin. En als ervaren schoolreisbegeleider kan ik je vertellen dat er regelmatig een de benen neemt. Wordt altijd wel weer terug gevonden, maar toch.

Maar niet alleen met schoolreisjes is het feest. Ook als je een leuk gezinsuitje hebt naar het strand of een dierentuin is het soms ronduit blinde paniek. Net stond ‘ie er nog en weg is je smurf. Het zweet breekt je aan alle kanten uit want waar moet je beginnen met zoeken. En je wilt eigenlijk ook niet van die plek weg want wat als hij/zij dan net terug komt. Dat dus.

Kind Tracker beidt uitkomst!

Vanaf nu kun je volkomen ontspannen je smurf afzetten bij de bus tijdens schoolreisdag. En ga je helemaal zen naar die grote pretparken en een dagje naar het strand met het gezin want daar is de Kind Tracker! Je kunt de Kind Tracker op verschillende manieren aan je kind verbinden; als armband, hanger aan de tas, om de nek als ketting, you name it. De app op je telefoon laat je vervolgens precies zijn waar de kleine man of vrouw zich bevindt. Ideaal toch? Overigens hoef je niet te wachten tot hij/zij weg is. Je kunt ook een actieradius instellen. Verlaat je smurf die zone dan gaat er een alarm af. Got ya!

En die standaard ‘grap’ bij terugkomst dat alle kinderen onder de stoelen liggen waardoor het lijkt alsof ze jouw kind dus écht hebben achter gelaten… daar trap jij niet meer in want jij kijkt koelbloedig op je app. 

De Kind Tracker kun je bestellen bij Megagadgets voor € 39,95 >>

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Vlijtig Liesje

    10 juli 2015 at 12:32

    Handig zeg! Dit gaat net weer een stap verder dan gewoon zo’n bandje met de naam en het adres!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *