Onverminderd: een tot tranend roerend boek

Door  |  0 reacties

De wereld van Ember lijkt in één klap in elkaar te storten als niet alleen haar vader overlijdt, maar ook haar vriendje al een jaar overspel blijkt te plegen. Ze gaat op zoek naar houvast in haar leven én op zoek naar zichzelf in Onverminderd.

Waar Onverminderd over gaat

Onverminderd, Rebecca YarosHet zal je maar gebeuren; eerst hoor je dat je vader, een militair arts in Afghanistan is omgekomen en dan ontdek je dat je vriendje al een jaar het bed deelt met een vriendin van je. Ember’s wereld stort letterlijk in.

Maar daar is Josh opeens. De ijshockeyer waar ze tijdens haar highschool periode hopeloos verliefd op is. Niet alleen is hij de ijshockey-coach van haar kleine broertje, hij blijkt ook nog eens haar rots in de branding tijdens een periode van veel verdriet en pijn.

Maar ze wil hem niet voor lief nemen of gebruiken; wat wil ze echt van hem? Kan ze zich meteen in een nieuwe relatie storten?

Tot tranen toe

Toen ik de eerste recensies las, was ik even in dubio. Ik heb niets met seks-scenes, in maar weinig boeken voegen ze echt wat aan het verhaal toe. En dit boek zou er vol mee staan. Woorden als supersexy, stomend en sexy kwamen veelal terug. Maar ook de woorden must read, een achtbaan aan emoties, hartverscheurend, raakt je diep, intiem en kwetsbaar zag ik terugkomen in de vele recensies. Dit samen met de achterflap maakte dat ik toch besloot dit boek te lezen.

En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het boek – geschreven door de Amerikaanse blogger Rebecca Yaros, tevens vrouw van een militair die duidelijk weet waar ze over schrijft – was an een paar avonden al uit. Onverminderd sleept je mee, zelfs in de seks-scenes. Het maakt dat je wilt voelen wat Ember voelt, ondanks haar verdriet. Het maakt dat je wilt dat het goed komt tussen haar en Josh en dat je wilt dat liefde niet zo ingewikkeld zou zijn. En leg zakdoekjes klaar, die zal je in het laatste deel hard nodig hebben.

Titel: Onverminderd
Auteur: Rebecca Yaros
Uitgever: Omniboek
Prijs: € 14,99

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *