Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Eveline

Door  |  0 reacties

Inspiratie nodig voor jouw Sinterklaas verlanglijstje? De komende tijd zullen we bezoekers, bloggers en andere leuke mensen aan het woord laten over hun wensen voor dit jaar. Zo kan je maar zo eens producten tegenkomen die ook op jouw verlanglijstje kunnen….

Vandaag het woord aan Eveline, blogger op Simplelife.be. Ze is op 1 mei 2015 gestart met deze blog en is elke dag op zoek naar nieuwe content, o.a. op het gebied van cosmetica en fairtrade fashion. Vandaag wijkt ze even af en deelt ze haar verlanglijstje met jou!

Sinterklaas verlanglijstje Eveline

Waarom deze producten op het verlanglijstje van Eveline staan

1. Voor mijn blog fotografeer ik veel, momenteel met de kitlens die mijn Nikon D3300 hoort. Een heel goede lens om mee te starten, maar toch mis ik de mogelijkheid om goede productfoto’s te nemen. Na het lezen van een aantal reviews (waaronder deze) is mijn keus gevallen op de Nikon 50mm 1.8, o.a. te koop bij CameraNu. Overigens ook voor Canon-liefhebbers.

2. Mooie foto’s hebben mij al heel mijn leven aangesproken. Toen ik begon met mijn blog, trok de Instagram-feed van Zilverblauw  mijn aandacht; prachtige foto’s met lichte kleuren. In het boek Shoot! neemt ze je bij de hand om eenzelfde soort foto’s te maken.

3. Deze lightbox ziet er zo eenvoudig uit, maar het heeft net dat tikkeltje meer om op te vallen. Ik ben een grote fan van quotes, dus genoeg inspiratie om elke dag af te wisselen. Ook verkrijgbaar in A4-formaat overigens.

4. Deze smartwatch heb ik voor het eerst gezien tijdens Brand Bazaar. Na alle uitleg was ik helemaal verkocht! De Pebble Time Steel smartwatch kan gelinkt worden met een iOS of Android phone (voor alle niet-iPhoners tussens ons, jeuh!) en de batterij gaat tien mee (pluspunt!). Een duur item, maar nog niet zo prijzig als de Apple watch. En je moet wat te wensen hebben toch?

5. Bijna twee jaar geleden ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. Dit was dicht bij de kerstperiode. De afgelopen twee jaar hebben we een kunstboom gebruikt met versiering die ik had liggen voor in de klas. De ultieme droom blijft toch wel een echte kerstboom met zelfgemaakte kerstversiering. Een echte Nordmann-kerstboom die je in elke familie-kerstfilm ziet. Op deze website kun je kiezen uit verschillende soorten en groottes. Leveren kan zowel in België als Nederland.

6. Boeken die me kunnen helpen met het verbeteren van mijn blog, daar heb ik al enkele van liggen. Maar het boek Schrijven kreng! gaat specifiek over schrijven. En de boeken van Lisette lees ik heel graag door haar vlotte schrijfstijl.

7. Deze tas staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Een mooie, grote tas die bij alles past én gemaakt is van ecoleer. Past dus helemaal bij mijn fairtrade insteek.

8. Een prachtige hanger uit ecologisch hout. Ik vond het moeilijk om te kiezen welke hanger ik zou nemen, want er zitten er ook enkele leuke tussen met quotes.

9. Ik zit al op deze agenda te wachten sinds juni. Team Confetti maakt ieder jaar zijn eigen agenda en dit jaar vroegen ze de hulp van hun lezers. Zo maakten ze voor mij een top agenda! Eentje die zeker op mijn verlanglijstje hoort.

Nou… stof tot inspiratie, dat verlanglijstje van Eveline. Wat heb jij van haar ‘gepikt’?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *