Elke dag kleuren, elke dag ontspanning

Door  |  0 reacties

Elke dag kleuren; het is nog niet zo’n slecht idee. Het is inmiddels algemeen bekend dat kleuren bijdraagt aan ontstressen. Dus waarom niet elke dag even tijd maken met De enige echte kleur scheurkalender 2016.

Laten we wel wezen; anno 2015 werkt de gemiddelde vrouw zich een slag in de rondte. Werken, gezin, huishouden, sociaal leven. Wanneer kom je toe aan ontspanning? En sommigen hebben dan ook nog een veeleisend baan. Je hoofd leegmaken kan dan heel erg fijn zijn. En ik merk bij mij – en ondanks geen gezin wel een enorm druk leven met fulltime baan, twee blogs, een eigen bedrijf, energie hond én sociaal leven – dat kleuren daarin helpt. Mijn motto voor 2016? Elke dag een moment nemen om te kleuren. Extra blij was ik dan ook toen De enige echte kleur scheurkalender  2016 op de mat viel.

De enige echte kleur scheurkalender 2016Wat kun je verwachten van ‘De enige echte kleur scheurkalender 2016’?

Dat je wordt aangezet om elke dag te kleuren, zonder twijfel. Geen ellendig vervelende plaatjes met enorm kleine vakjes waar je avonden over zou moeten doen. Dan zou het concept namelijk niet werken. Nee, de 365 platen in deze kalender zijn allemaal eenvoudig, maar zorgen dus wel net voor dat beetje ontspanning.

En stiekem is het niet echt een scheurkalender. Zou toch zonde zijn als je net iets te hard scheurt en je kleurplaat kapot is? Elke pagina bevat daarom een handig kniprandje. Kun je er een mooie verzamelwerk van maken. Heb je een keer een dag geen tijd, laat hem dan hangen en haal hem later in.

Titel: De enige echte kleur scheurkalender 2016
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *