Spannend! De beste thrillers voor onder de kerstboom (+ winactie)

Door  |  7 reacties

Ben jij op zoek naar de ultieme thriller voor onder de kerstboom? Je hebt geluk; we zijn experts op het gebied van leuke thrillers. Dit jaar mochten we namelijk – dank uitgevers! – heel wat kookboeken recenseren. Speciaal voor kerst pikken we onze speciale pareltjes eruit. En maak je ook nog eens kans op een te gek thrillerpakket. Doe je mee?

Thrillers voor onder de kerstboom

Alles over onze favoriete thrillers voor onder de kerstboom

1. Laat je niet afschrikken door de ruim 700 pagina’s die het nieuwste boek van Karen Rose telt. Op de hielen is net als haar eerdere boek een pageturner van het begin tot het einde.

2. Omdat wraak zoet is. Dertien jaar nadat Kim onterecht voor moord op haar oppaskindje wordt opgepakt, probeert ze alsnog de waarheid boven tafel te krijgen. En ze blijkt niet de enige. Jet van Vuuren komt met De Oppas weer met een verrassend goede thriller.

3. Meer dan 100.000 exemplaren werden er verkocht in Zweden. Nu is het tijd om Nederland te veroveren. Memento is een ijzersterke thriller waarin vluchtelingen, Chili, Zweden en een verborgen verleden de hoofdingrediënten zijn.

4. De psychologische thrillers van Sophie Hannah zijn veel geprezen en toen haar laatste boek eerder dit jaar op de mat viel waren de verwachtingen dan ook hoog gespannen. Gelukkig maakte ze het waar! Ook in Fatale fout zet Sophie je keer op keer op een verkeerd been, waardoor je tot aan het einde de puzzel niet compleet hebt.

5. Carla Norton is bekend geworden met het schrijven van non-fictieboeken over ontvoeringszaken. Langs de afgrond, haar thrillerdebuut, neemt je mee in het leven van Reeve. Zij werd ooit vier jaar lang vastgehouden door een psychopaat in een kelder. En dan komt er een zaak in het nieuws die veel overeenkomsten heeft…

6. Suzanne Vermeer is terug, of althans, de schrijver die tegenwoordig achter het pseudoniem schuilgaat. Wie het ook is, Sneeuwengelen is wederom een boek dat je in één adem uitleest. Een hechte vriendinnengroep lijkt na de dood van een van de vriendinnen uiteen te vallen. Het noodlot slaat toe. Wie zit er achter?

7. Eve Dallas vond het eerste slachtoffer, vermoord in zijn eigen huis. Het tweede slachtoffer werd gevonden in een leegstaand luxe appartement. Ze hadden weinig gemeen, behalve dat ze op een gruwelijke manier aan hun einde kwamen. Vermoord uit wraak is de zesde thriller in een reeks, geschreven door J.D. Robb.

8. Michelle ligt in een coma na een ernstig auto-ongeluk. Herinneringen aan haar zorgeloze leven komen in flarden voorbij. Een luxe leven in Kralingen met haar succesvolle man, twee kinderen, een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, vrienden en…. haar minnaar. Wat is wiens rol in haar ongeluk én wat zijn haar eigen geheimen? En passant mag niet aan ons toplijstje ontbreken!

9. Reizend circus Diablo strijkt neer in Seneca Falls in de spannende thriller Een circus vol schimmen. Wanneer er een lijk onder het carrousel wordt aangetroffen, wordt FBI-agent Michael Travis op de zaak gezet. En dat zal voor heel wat kopzorgen blijken te leiden; zelfs zijn hoogste bazen lijken betrokken te zijn.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

7 reacties

 1. Aukje

  5 december 2015 at 11:35

  Het fijnste leesmoment: als er een heerlijke rust is in huis en ik lekker in het hoekje van de bank kan kruipen.

 2. Corine Smans

  5 december 2015 at 13:08

  Wat een fantastische actie met heerlijke boeken! Ik lees het liefst als het buiten donker is. Kaarsjes aan, een lekker muziekje op de achtergrond en dan met liefst veel kussentjes achter me in de bank met een dekentje erbij. En natuurlijk een grote kop thee(mag ook koffie zijn).

 3. Bep H

  5 december 2015 at 18:28

  na een dag werken na het eten (en de afwas) met een kop koffie EN een boek, het liefst een spannende thriller.

 4. Janneke B

  6 december 2015 at 10:43

  Mijn hart slaat op hol bij het lezen van de spannende omschrijvingen van de boeken, dus ik maak graag kans. Mijn favoriete moment om er een boek bij te pakken is overal en altijd op elk vrije momentje van de dag. Lekker lezen op de bank met een glas thee of in een gemakkelijke stoel bij de kachel, languit liggend in bed of in bad, half onder de douche en op het toilet, in de keuken aan tafel bij het ontbijt, in de schaduw in de tuin en op vakantie in de zon, op het strand en in het zand, bij het zwembad en op het terras onder een parasol, onderweg in de trein of in de bus, achterop de fiets, tijdens het wachten bij de kapper, in de bibliotheek en in de winkel, heerlijk knus binnen in huis terwijl het buiten regent of sneeuwt, met de feestdagen onder de kerstboom!

 5. Janneke B

  6 december 2015 at 11:14

  Geliked & gedeeld op FB. groetjes, Janneke Boon

 6. Ans Stier

  10 december 2015 at 11:47

  Ik lees het liefst de hele dag door, waar er maar even tijd is pak ik mijn boek er bij. Ik verslind dus boeken dus hoop dat ik weer een mooi boek aan mijn boekenkast toe kan voegen. Ik doe graag mee.

 7. Audrey Kappers

  10 december 2015 at 21:39

  Oeh, beentjes omhoog gekruld op mijn love seat, haardje aan, kaarsjes aan, lichtjes aan, schemering aan het begin van de avond, kids in hun speelcave, wijntje erbij en dan niet meer stoppen tot hij uit is #boeken #books #iloveit
  Veel te lang geleden zo’n momentje voor mijzelf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *